На тези зодии им е трудно да преживеят раздяла

10892
На тези зодии им е трудно да преживеят раздяла
Снимка: iStock

Разделянето с любим човек никога не е лесно, но има хора, които особено трудно преживяват тези промени в живота си. Това може да се дължи и на нашия зодиакален знак, като типични черти на някои зодии са именно невъзможността да се разделят с миналото и изпадане в дълбока депресия. Нека видим кои са зодиите, на които им отнема твърде много време, за да загърбят старата си връзка.

Рак

Раците са твърде емоционални личности, за които е почти невъзможно да се разделят със своите половинки. Те изпитват постоянната нужда да усещат чувствата и любовта на околните, в противен случай стават доста мними и раздразнителни. Те обичат да преувеличават и изпадат в сериозна депресия. Не могат да приемат, че някой ги е напуснал или изоставил.

Лъв

Представителите на този знак са големи нарциси и егоцентрични. Те имат високо мнение за себе си и не могат да приемат факта, че някой ги е изоставил и ще ги замени с друг. Имат се за най-добри и незаменими. Те ще се терзаят и мъчат да разберат дълго време каква е била причината за раздялата им и направили ли са грешка, че да се достигне до подобен тип раздяла.

Зодиите, които отново страдат от болезнената раздяла

Риби

Рибите изглеждат свити и антисоциални, но всъщност също имат доста висока оценка за себе си. Те искат в течение на връзката да усещат градация в чувствата на другия и отношението към него. Ако не усетят любовта на другия, те ще започнат да се самосъжаляват и критикуват. Определено остават дълго в една връзка, колкото и да е далечна в миналото.

Телец

Телците са от хората, които дълго остават да живеят в миналото. Те са доста инатливи и упорити и не могат да приемат, че събитията са се стекли по начин, който не е удобен за тях. Постоянно продължават да изтъкват неща от миналото си.

Водолей

Представителите на този знак обикновено изглеждат доста самообладани и студенокръвни дори, но вътрешно не могат да се справят с емоционалното си състояние, въпреки че това не личи на изражението им. Те са доста сигурни в себе си и когато настъпи такъв преломен момент в живота им, който ги разтърсва из основи, отдават цялото си време, за да отмине болката им изцяло.

Скорпион

Скорпионите са още едни личности, които не изглеждат твърде чувствителни, но всъщност са доста ревниви и се отделят много трудно от бившите си. Възможно е дори да се връщат няколко пъти в минали връзки и всеки път да повтарят този затворен кръг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com