Над 250 заявки за Red Bull Soapbox

34943
Над 250 заявки за Red Bull Soapbox

Записаните за участие отбори са над 250, а тези които все още се колебаят да подадат заявки за Red Bull Soapbox, са още повече. Затова организаторите удължиха срока за записване с 15 дни до 30 юни, а срока за изпращане на скиците е 7-ми юли 2014 г. Както винаги, Red Bull уважава и дава криле на смелостта, творчеството и ентусиазма. Сега за кандидатите най-важното е да развият своите идеи в скици и проекти, както и да ги изпратят на организаторите. Тези, които съчетаят оригиналност и практичност в едно и отговорят на международните изисквания на Red Bull Soapbox, ще получат възможност да се състезават на 28-ми  септември тази година на бул. “Черни връх” в столицата.

През годините количките са били както дубликати на по-реалистични модели коли, така и всичко на 4 колела, което може да роди въображението. Така че, възползвайте се от големия шанс – мечтайте, рисувайте, пробвайте!

Как да си направим безмоторна кола за Red Bull Soap Box?

Записванията за участие в надпреварата Red Bull SoapBox набират скорост. Най-запалените състезатели вече скицират своите автомобили, за...

Другият важен фактор за победа са хората от отбора – от тяхната изява и подкрепа зависи ускорението и задаването на правилна траектория още на СТАРТ-а, както и овациите на публиката. За да направят по-голямо впечатление, участниците често носят и скандални костюми, изиграват кратък скеч и дори създават своя музика за саундтрак на състезанието. Те трябва да притежават синхрон, обща синергия и ентусиазъм. Ако вашият отбор покори публика и жури с визия, изпълнение и усмивки, то вие уцелвате десетката. Участниците могат още в писмата си да прибавят към скиците  допълнителни материали (снимки, видео и т.н.), за да добие журито представа за характера на цялостното им представяне.

И все пак, Red Bull Soapbox, е преди всичко състезание. Затова колата, която първа премине финалната линия ще бъде фаворит за първото място (моля, не забравяйте, в колата трябва да има шофьор над 18 г.). Но да финишираш първи, не те прави автоматично победител. Скоростта не значи нищо без малко смелост, артистичност и оригиналност и много състезателен дух. Red Bull Soapbox, е съчетание от силни усещания, вдъхновение и странни идеи - свят на пристрастените към скоростта, на хората с бензин в кръвта, на тези, които влагат цялата си творческа енергия, за да пренапишат правилата на уличните състезания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com