Наистина ли е мъртъв Уолтър Уайт?

42280
Наистина ли е мъртъв Уолтър Уайт?

Миналата есен станахме свидетели на края на един от най-успешните сериали в по-новата история на телевизията . Финалът на Breaking Bad („В обувките на сатана“) уж беше достатъчно убедителен за съдбата на главния герой Уолтър Уайт. Да, ама не...

В интервю за телевизия CNN актьорът Браян Кранстън (Bryan Cranston), изиграл бившия учител, даде сериозна храна за размисъл на феновете на поредицата. Той заяви: „Хей, никога не видяхте тяло, което бива изнасяно в чувал, или каквото и да е друго подобно нещо. А също така... нали знаете“. Останалото звездата остави на въобръжението на феновете на сериала.

Антъни Хопкинс: Актьорите от Breaking Bad са най-добрите

Легендарният актьор Антъни Хопкинс доскоро не бил голям фен на сериала Breaking Bad ("В обувките на Сатаната"), докато не си спретнал "...

Попитан дали страховитият наркодилът подвизаващ се под псевдонима Хайзенберг, може да се появи в някой нов филм или сериал, Кранстън беше лаконичен: „Никога не казвай никога“.

Дори и това да е само закача към феновете, тя надали ще остане незабелязана. Краят на сериала миналата година като цяло предизвика повече от сериозна реакция. Той дори беше отбелязан с фалшиво погребение в американския Албакърки, където продукцията се снимаше.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com