Най-добрите и най-лошите зодии за приятел

11517
Най-добрите и най-лошите зодии за приятел
Снимка: iStock

Най-добрите и най-лошите зодии за приятели

Ако имаше своеобразна класация за това кои са най-добрите и лошите зодии според характера им, то тя най-вероятно щеше да изглежда по-следния начин.

1. Везни

Те не са злопаметни и могат да бъдат определени като мили и спокойни личности, които нищо не е способно да ги извади от равновесие. Никога няма да ви наранят с цел и ако го направят, то ще е поради неумишлено и със сигурност не са искали да ви обидят по някакъв начин. Те са позитивни личности, които поддържат голям социален кръг от приятели и за тях не е проблем да признаят грешките си.

2. Скорпион

Изненадващо Скорпион би заел второ място в тази класация. Те са избухливи и отмъстителни, но само към хора, които ги наранят. Попадат тук, защото зад мистериозната си обвивка се крие човек, който много цени доверието, лоялността и истинското приятелство. Никога няма да ви изостави в нужда и са изключително състрадателни. Помагат винаги, когато могат и ще преместят планина, за да спасят близък човек!

3. Риби

Най-емоционалният знак от всички, е Риби. Те са съпричастни и споделят чуждата болка като своя. Готови са на всичко за своите приятели и семейство. Умеят да се грижат за околните и никога не поставят себе си пред другите. Понякога това е недостатък, който им пречи да бъдат истински щастливи.

Това са зодиите, които никога няма да предадат приятелите си

4. Близнаци

Изключително социални и отзивчиви личности, които са страхотни приятели. Винаги ще ви помогнат и са способни да пожертват себе си, за да ви окажат подкрепа в трудна ситуация. С тях може да говорите за всичко - от това да се смеете на глупави картинки в социалните мрежи до философски теми за смисъла на живота и първия човек. Близнаци могат да се поставят на мястото на другия и дават отлични съвети!

5. Лъв

Здраво стъпили на земята и изключително харизматични личности. Те почти не полагат усилия в любовта. Просто няма как да останеш безразличен към тях и лесно печелят симпатиите на околните. Лъвът мрази фалшивите отношения и предпочита да каже истината в очите, отколкото да премълчи.

6. Стрелец

Макар да не са от най-социалните зодии, то затова си има причина. Предпочитат да имат няколко верни другари, на които знаят, че могат да разчитат, отколкото да са заобиколени от "използвачи". Съсредоточават се върху целите и работата и често пренебрегват близките си в тяхното преследване.

7. Водолей

Безспорно представителите на тази зодия са сред най-чудатите личности. С тях няма да ви е скучно и могат да ви изненадат във всеки един момент. Чувството им за хумор е невероятно и могат да ви разведрят дори на погребение! Не се интересуват много от чуждото мнение и умеят да вдъхват кураж на приятелите си. Понякога прекаляват с неискрените хвалби, но го правят с добри намерения!

8. Рак

За тях най-голямото удоволствие е да бъдат сами с мислите си. По този начин бягат от реалността и се разтоварват от негативните мисли. Това не означава, че са лоша компания! Напротив! Трябва да сте изключително благодарни, ако имате верен приятел Рак. Той дава винаги два пъти повече, отколкото получава. Знайте обаче, че никога не дават втори шанс и веднъж разочаровате ли ги - губите ги завинаги!

Най-добрите приятели за всяка зодия

9. Овен

Макар да търсят доверие от своите приятели, често те поставят себе си пред останалите и не бъдете сигурни, че ще ви подкрепят в трудна ситуация, ако трябва да направят трудния избор! Не умеят да показват емоциите си и лесно се палят. Поради тази причина нямат много-много истински приятели. Труден характер са!

10. Телец

При тях няма драма. Не допускат много хора до себе си и се държат дистанцирано, за да не влизат в сложни взаимоотношения с всеки. Държат се дипломатично и никога няма да нападнат някого без причина. Инатът и фалшивата гордост често им пречи да покажат истинските си чувства.

11. Козирог

Труден характер са, който не може да мели брашно с всеки. Животът с тях е приключение и трябва да бъдете подготвени за най-неочакваното. Често завързват приятелства само защото търсят изгода. Често поставят връзките над приятелството и ако спрат да имат нужда от някого просто го зачеркват от списъка си с "приятели".

12. Дева

Трудно е да поддържаш приятелство с човек от тази зодия, тъй като са много своенравни и непримирими по природа. Разбира се, че е по-добре да са ви приятели, отколкото врагове, защото са много отмъстителни и не намират мира, докато не "отвърнат на удара". Затова - винаги имайте едно наум с Дева и не им се доверявайте сляпо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно