Най-добрите партньори за жената Скорпион

30581
Най-добрите партньори за жената Скорпион
Снимка: iStock/Guliver

Жената Скорпион е властна и силна и търси да има до себе си партньор с подобен темперамент. Тази жена спокойно може да я наречете - фатална. Тя е решителна, уверена и го демонстрира непрекъснато с целия си вид. Обича да бъде в центъра на мъжкото внимание. 

Представителките на зодия Скорпион се обличат модерно, привлекателни са, опитват се да са непрекъснато на висота. 

В любовта тя рядко би се отклонила от основните си житейски принципи. Може би само в етапа на влюбването, тя би се отказала от своята лидерска позиция, но склонността и да командва неминуемо ще се появи с течение на времето. Мъжът няма да спори с нея за това, защото не е най-важното нещо във връзката им според него. Той е силно очарован от своята половинка и винаги ще и отстъпва.

Тази Дама може сама да избере партньора си. Тя отлично знае какво търси. Иска този човек до себе си, който е в състояние да спечели сърцето и. Не търпи лъжата и хитростите, много е ревнива, но в същото време изисква от него да е свободна.

Рибите и Раците са идеалния партньор за жена Скорпион. Тези водни значи могат хармонично да охладят нейния прекомерен пламък, граничещ понякога на ядрен взрив. 

Съвместимост с мъж Риби

Тази двоя може най-лесно да се обрисува с творбата "Майсторът и Маргарита". Тук Маргарита е типичната Скорпион - ка, в очите на която гори винаги неразбираем за другите огън. Авторът дори нарича своята героиня "вещицата, която ще те покоси с един поглед", красива и духом силна жена. Няма нужда да се мисли за друго определение, това е най-ясното и точно определение за жената от зодия Скорпион. Мъжа Риби в случая е учител /в духовния смисъл/, талантлив, emoziонален, имащ неограничено състояние на психиката, но и много раним. Представителите на тези две зодии могат да бъдат много щастливи в своя съвместен живот. Жената Скорпион непрекъснато ще го закриля от лошите прояви на обществото, всячески ще се стреми да ми уреди хубава и добре платена работа. Готова е да го заведе на романтична почивка далеч в топлите страни и ще проявява към него необичайната за нея преданост. Цялата си енергия ще използва за своя любим, защото добре осъзнава, че го е чакала цял живот.

Една наистина блестяща комбинация от вода и огън.

Съвместимост с мъж Рак

Изключително ефектна двойка. В повечето случай тя може да се образува на някакви странни или по-скоро съмнителни мероприятия, ако поставим за гледна точка социума. Магнетизма, който притежава жената Скорпион се разпространява бързо и далеч не върху всички мъже, а само върху чувствителните. Да вземем за пример мъжа Водолей - той ще бъде съвсем безразличен към нея и дори би се шегувал по неин адрес, без да подозира че тя е...фатална жена. Но мъжа Рак е друга работа. Когато очите му се срещнат с нейните, той се чувства в този момент "избраният". А всичко, което се случва след това е мистично. Жената Скорпион ще му демонстрира всичките тъжни на женския чар и може окончателно да го срази. Нейната сексуалност е толкова привличаща и естествена, че Ракът със сигурност ще поиска да се ожени за нея, макар това все още да не влиза в плановете и. Сантиментален и скромен, този мъж ще се почувства защитен от всичко и всички, редом с такава волева и силна жена. А на нея ще и бъде особено приятно, да усеща властта си над този огромен мъж, с пълни джобове с пари. За мъжа Рак не е подходящо да се казва "гол е като пушка" и жената Скорпион веднага ще почувства това, тя много добре знае, че той не с е родил да бъде гол и скромен. На Рака много му допада да подкрепя нейния магически имидж, а скъпите подаръци към нея въобще не са му чужди.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com