Най-добрите партньори за жените Овен

9558
Най-добрите партньори за жените Овен
Снимка: iStock/Guliver

Овен - Близнаци

Такава връзка е предпоставка за силни усещания. Ще осигури на партньорите адреналин и редица предизвикателства. Подобна връзка е трудна, но не и невъзможна. Близнаците обичат авантюрите, а това на допада на дамите от зодия Овен, които търсят спокойствие и сигурност.

Овен - Рак

Тези две зодии имат голяма потребност от нежност, внимание и ласки. Овенът обаче понякога е непредсказуем в поведението си, а Ракът обича да планира. Представителите на тези два знака по доста неща са противоположни, но това ги кара да се привличат.

Овен - Стрелец

Има качества, които ги свързват, като прямото отношение, необходимостта от движение, въодушевлението, интересът към новото и вълнуващото. Представителите на тези две зодии често се привличат непреодолимо и страстно, а връзките, в които страстта присъства, обикновено успяват.

Овен - Дева

Тези две личности на пръв поглед се допълват. Истината обаче е, че за да просъществува такава връзка е нужно не само постоянство и търпение, но и готовност от двете страни да се откажат от своите вредни навици, най-вече от това да се опитват да контролират живота на другите.

Овен - Козирог

Звездите за нея – жената Овен

С жената от тази зодия човек трябва да бъде винаги изключително внимателен. Невинаги тя може да бъде лесно разбрана. Може да изглежда р...

Такъв съюз може да бъде градивен и успешен, но трябва задължително да имате общи цели, както и идеали, и разбирания за заобикалящия ви свят. Бихте могли да се допълвате чудесно и да изградите една хармонична връзка. Козирогът е склонен да започне да поема известни рискове, а Овенът ще се научи на по-голямо постоянство и търпение за да постига набелязаните цели.

Овен - Телец

Такова партньорство е трудно, но не и невъзможно. За да се съхрани дълго връзката ви, буйният нрав на Овен често трябва да бъде обуздаван от търпеливия Телец. Именно мъжът Телец е този, който, ако обича истински, би могъл да поддържа баланса в една връзка с жена Овен.

Овен - Везни

За да е успешна връзката, мъжът Везни трябва да поеме инициативата напълно в свой ръце. За Овенът е много трудно да контролира импулсивността си, а това може да нарани чувствителните Везни. Ако искате да останете заедно, ще трябват компромиси и от двете страни. Ще трябва да се научите да се съобразявате един с друг.

Звездите за него – мъжът Овен

Мъжът Овен може да бъде определен като секси и щедър човек, на когото алчността е чужда. Може да бъде остроумен разговорник и страстен ...

Овен - Скорпион

Връзката между тези два зодиакални знака е хармонична и перспективна. Заедно ще изживеете паметни мигове и незабравими забавления. Но за една продължителна и удовлетворяваща връзка дамата Овен ще трябва да промени доста от характерните си черти.

Овен - Овен

Това са огнени знаци със сходни интереси, желания и стремежи. Често изпадат в тежки периоди, така че е много вероятно връзката им да е започнала именно в такъв момент. Трудностите ще дойдат обаче в мига, в който се наложи някой да направи компромис – това би било особено трудно и за двамата.

Овен - Лъв

4 причини да обичате зодия ОВЕН

Овните не са лесни хора. Понякога се отказваме да ги обичаме, защото са твърде открити и не си спестяват онова, което искат да ни кажат...

Съюзът между Овен и Лъв е благоприятен, тъй като и двете страни в такава връзка ще се борят за привличане на вниманието на партньора до себе си. Тази борба обаче в никакъв случай не бива да се превърне в стремеж за надмощие във връзката. Сдържайте страстната си емоционалност, не бъдете обсебващи и не задушавайте човека до себе си – само тогава всичко ще бъде наред.

Овен - Риби

Това е един съюз на крайностите. Огненият плам, какъвто има Овенът, често ще бъде погасяван от съмнителната природа на водния знак. Рибите ще усмиряват активността и решителността на Овните, като ще ползват знанията и мъдростта си. Често се появява привличане между тези два знака.

Овен - Водолей

Тези два знака ценят красивото в живота и се стремят към абсолютно щастие. Пътищата към това обаче се различават. Разбиранията им за романтиката също се различават коренно. Овенът изпепелява всчко със страстта си, а Водолеят търси духовния контакт и залага повече на нежността.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: оръдие или уръдие?

Грешки преди лягане, които ни карат да качваме килограми през нощта

Виното на Южна Африка: Нов свят, нови вкусове

Преди да сложите олиото за пържени картофи, сложете това в тигана

Какво се случва с очите ви след 3 часа гледане в екран?

Грешки, които хората правят в живота си и са нещастни

Кога мъжете се връщат при бившите си

6 начина да накарате парфюма си да ухае през целия ден

Имате ли това в кухнята си - тези неща привличат пари

Могат ли лютите чушки да са полезни за организма ни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com