Най-мощните амулети срещу манипулатори

3007
Най-мощните амулети срещу манипулатори
Снимка: iStock/Guliver

Манипулаторите са хора, които съзнателно създават негативни емоции у вас, за да ви контролират. Понякога те използват вече съществуващото лошо състояние на ума на човек за своя собствена изгода, принуждавайки го да прави това, от което се нуждаят.

Манипулаторите често се наричат енергийни вампири, тъй като прекарват времето, усилията и енергията си, правейки нещо добро не за вас, а изключително за тях. Те ви ограбват от най-ценните ви ресурси, които лесно бихте похарчили за себе си или за лични цели. Време е да разберете как можете да се предпазите и защитите от такива хора с помощта на специални талисмани.

Амулет за късмет – кой талисман за коя зодия е предназначен

Сребърни предмети

Среброто е това, което отблъсква енергийните вампири. Тук няма връзка с филмовите вампири, така че е просто съвпадение. Среброто е металът, който има най-силните защитни свойства от всички. Той е в състояние да ви помогне да заобиколите препятствията по пътя, включително лоши хора, които се стремят да се възползват от вашата доброта и слабост.

Среброто в този случай е най-добре да се носи на гърдите. Може да бъде висулка с всякаква форма. Основното е, че е ваша. Гривна и пръстени от сребро също ще бъдат полезни. Вероятността да станете жертва на вампир ще бъде значително намалена.

Бижута от глина или керамика

Най-добрият начин да се предпазите от чуждо негативно въздействие, включително манипулация, е да използвате глинени или керамични пръстени, висулки. Този защитен материал има голям потенциал в тази област. Причината е, че тя е наситена със силата на елементите на Земята, откъдето произлиза тази мощна защита.

Керамиката и глината се съчетават чудесно със сребърни бижута, така че могат да се използват заедно. Така защитата ще бъде още по-мощна.

Мощни амулети срещу финансови загуби: за портфейл, работен плот и джоб

Руни

Руните могат да се използват по няколко начина. Можете да ги нарисувате върху тялото или да ги издълбаете върху камък, глина или сребърни бижута. Две или повече руни работят много добре заедно наведнъж.

Също така препоръчваме да се запознаете с това как да работите с руни, като използвате пет важни правила. Не забравяйте да ги използвате според текущите си цели. Ако имате нужда от защита от манипулатори, не се препоръчва да използвате рунически линии за други цели в този ден.

Очарователни минерали

Най-добрият амулет срещу манипулатори и други токсични хора е ониксът. Основното му свойство е защита от такива личности.

Също така се препоръчва да се обърне внимание на обсидиана, който е един от най-мощните камъни, представящи елементите на Земята. Ще ви помогне да се предпазите от опасност извън дома, включително ако непочтени хора са източник на тази опасност.

Черният кварц е третият камък, който ще бъде полезен в борбата срещу манипулаторите. Това е камък от елемента Вода, който успокоява ума и помага да се противопоставите на враговете. Доста добър избор за тези, които общуват много и работят с не най-приятните хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Ползите и вредите от газираната вода - можете ли да я пиете всеки ден

Желязната лейди: 4 начина да спечелите сърцето на жената Скорпион

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com