Най-разкрепостените креватни желания на бившите диктатори

10378
Най-разкрепостените креватни желания на бившите диктатори
Снимка: Getty Images/Guliver

Какво ли не би могъл да направи човек, ако му дадете малко власт. А какво, ако има цялата власт? За историята и действията на тези диктатори сме чували, благодарение на запазените сведения. Днес обаче ще разберете какви желания са имали те в леглото, някои от които е трудно да си представим. Английски писател събира на едно място извратените желания на диктаторите в спалнята, а ние ги споделяме с вас.

Наполеон – той не се е свенил от изразяването на желанията си. Негов фетиш е бил сексът на публично място. Правил го е дори пред свои гости на дивана в дома си, както и по светски събития. Почитател на оралната любов. Слуховете за малкия размер на неговото достойнство също не липсва. Всъщност те са потвърдени, защото след смъртта му, то бива ампутирано и продадено на търг под името мускулът на Бонапарт.

Бенито Мусолини – тук няма да се изненадаме от нищо, имайки предвид горещата кръв на италианците. Този диктатор е известен с неприличните погледи, които хвърля на всяко момиче, което види. Още преди да навърши 18 години е посещавал публични домове. За него е важно той да получи удоволствие по време на секс. Той не се интересува от желанията и удоволствие на партньорката си. Той не се свени да прави секс с обвързани и необвързани жени от всякакъв ранг и класа.

Ленин и Сталин – макар по време на тяхното управление да се смята, че креватните забавления трябва да са на заден план за сметка на общото благо, диктаторите съвсем не забравят за тях. След като приключат дейностите си, свързани с техните титли, те се усамотяват със своите любовници. Известно е, че Сталин винаги има по няколко, обича грубите креватни изживявания, а за първи път се жени, когато бъдещата му съпруга е едва на 16 години.

Мао Дзедун – за първи път той е интимен с момиче на много крехка възраст, а партньорката му е на 12 години. Той подхожда романтично към своите завоевания, пишейки им любовни песни. Има афинитет към младите момичета. За последната си съпруга се жени, когато е на 37 години, а тя на 18.

Адолф Хитлер – тук нещата наистина загрубяват и можем да кажем, че славата на Хитлер си е напълно заслужена и заради креватните му изпълнения. Той е имал много различни и нестандартни фетиши като това да пълзи гол по пода, докато жената го рита. Харесвало му е да се изхождат върху него. Това кара някои негови любовници да сложат край на живота си. Други пък са убедени, че Хитлер е с хомосексуални наклонности заради начина, по който се движи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Кой е най-големият полуостров в света?

Предупредиха потребителите на електрически велосипеди за опасности при зареждане

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com