Най-страхотните пожелания за Гергьовден

48915
Най-страхотните пожелания за Гергьовден
Снимка: iStock/Guliver

Гергьовден е един от най-големите празници. На този ден празнуват всички, които носят имената Галя, Ганка, Ганчо, Генчо, Гео, Георги, Георгина, Гергана, Гинка, Гиньо, Гиргин, Гиргина, Гоце, Гюро, Гюрга, Гюргелена, Йорго, Порица, Гергина и производни на тях.

Сигурни сме, че познавате поне един Георги, който искате да зарадвате с красиво пожелание и да го накарате да се чувства специален.

Подготвили сме за вас 10 пожелания, които ще трогнат човека, който ги чете.

Пожелания за рожден ден на приятелка

Ето ги и тях:

Нека днес мечтите ти пораснат повече от всякога. Започни да ги сбъдваш и никога не се отказвай от целите си. Помни, че твоето име е целунато от Бог и винаги ще ти носи късмет в живота. Наздраве и честит имен ден!

Именник си днес ти. Пожелавам ти да си носиш красивото име със здраве и винаги да си толкова благ, усмихнат и щастлив. Не преставай да следваш мечтите си, независимо колко недостижими изглеждат те. Бъди благословен!

Нека Свети Георги винаги те напътства и води към успехите. Бъди здрав и щастлив и си носи името с гордост. Цял живот да бъде изричано с уважение и да бъде споменавано с добро.

На 6 май отбелязваме Деня на храбростта и празника на Българската армия

Денят на храбростта и празника на Българската армия ще бъде отбелязан на 6 май с водосвет на бойните знамена и знамената-светини, отдав...

Най-оригиналните пожелания за имен ден

Колкото и приятели да имаш в живота си, винаги пази здравето, любовта и късмета. Без тях сме загубени. Нека бъдат до теб непрестанно и заедно да споделяте радостите. Честит бъди и носи името си с гордост и усмивка на лице.

Честит имен ден, приятелю. Сбъдвай всяка една мечта, превръщай я в постигната цел, дръж главата си високо изправена и не преставай да вярваш в чудеса. Днес аз ти желая Свети Георги никога да не престава да те закриля. Бъди с късмет в живота!

Ако можех да ти пожелая щастие, любов, здраве и късмет в килограми, щях да изпиша много нули. Нека красивата ти усмивка никога не напуска лицето ти. Остани все толкова благ и не преставай да бъдеш пример за околните. Гордея се с теб и с това, че си мой приятел.

Най-оригиналните пожелания за рожден ден

И тази година без военен парад за 6 май в София

Денят на храбростта и празникът на Българската армия ще бъде отбелязан на 6 май с водосвет на бойните знамена и знамената-светини, отда...

С много настроение посрещни Гергьовден и на красивия ден се усмихни. Днес е твоят празник и ти е позволено да събереш цяла торба с блага. Носи това красиво име с гордост. Хиляди врати да ти отваря в живота. Наздраве.

Честит имен ден! Днес е денят, в който да се чувстваш по-специален, по-обичан, по-щастлив. Нека от днес нататък всичките ти мечти пораснат. Постигай ги с лекота и вярвай в чудеса. Знам, че можеш всичко и вярвам в теб. Наздраве!

На днешния ден ти желая да си носиш името си със здраве и гордост. Да си отрупан с късмет и само верни приятели да имаш около себе си. Бъди пример и вдъхновение. Радвай с усмивката и присъствието си. Честит имен ден!

Пожелания за Васильовден

Честит имен ден на един добър приятел. Пожелавам ти да си благословен и закрилян от Свети Георги. Винаги, когато тръгнеш да търсиш, да намираш. Никога да не се отказваш от мечтите си и да вярваш, че няма нищо недостижимо на този свят. Наздраве за именника!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com