Направи си сам: коледен свещник

16227
Направи си сам: коледен свещник

Месец преди навечерието на Коледа и Нова година, всеки се опитва да украси дома си. Да добавим празничност, блясък и привлекателност към него невинаги изисква много средства. Разбира се, нищо не е по-впечатляващо от запалените свещи на най-светите зимни празници. Красивите свещници, няма да оставят безразличен никой от гостите ви.
Ако смятате, че процесът на правене на свещници е сложен и отнема много време, грешите. В момента има много начини да създадете свой собствен шедьовър, без да харчите финансови и времеви разходи. За да се случи това, ще ви трябва малко свободно време, материали за създаване на свещник и въображението ви. 

Коледен свещник - вариант номер 1

Лесни и ефектни свещници за празниците

Свещите са още един символ, който задължително присъства на Коледа и Нова година. По магазините има различни обикновени и евтини свещи...

Един от начините за създаване на свещник е прост и разбираем, дори за най-начинаещите фенове на ръкоделия. За да направите това, ще ви трябва:

- стъклена чаша
- тел или конец, но много здрав
- мъниста с различни цветове и размери

Тук всичко е много лесно. Като начало нанизваме всички мъниста на телта. След това увиваме около чашата, така че цялата да е в мъниста. Фиксираме ръба, използвайки моментно лепило. Ако нанижете мънистата на конеца, в този случай ще е необходимо да залепите всички завои, тъй като нишката може да се изплъзне с времето.

Новогодишен свещник - вариант номер 2
Следващият начин за създаване на свещник е подходящ дори за децата. Родителите с малки деца могат да си прекарат чудесно, създавайки красиви свещници за празниците. За да направите това, трябва отново да вземете чаша. Имате нужда и от:

- пайети
- фолио
- цветна хартия

Какви опасности крие коледната украса

Памукът и хартиените украси по елхите са леснозапалими. Гирляндите от електрически крушки са ефектни и по-малко опасни. Това напомнят о...

Първо се изрязват всякакви фигури - ангели, снежинки, топки, както и всичко, което вие и децата искате. След това, фигурките се залепят за стъклото. После може да залепите пайетите, за да подчертаете допълнително новогодишното настроение.

Коледен свещник - вариант номер 3
Друга чудесна идея за свещник „направи си сам“ е използването на морска сол. Почти всяка домакиня у дома има морска сол. Ако я оцветите в различни цветове, то тя ще е идеална за тази цел. Първо, имаме нужда от малък буркан или чаша. След това покриваме външната част с лепило и след това го овалваме в сол от различни цветове. Оставяме за известно време да изсъхне, след което украсяваме с искри, боядисваме с боя, ако е необходимо. Не бива да използвате твърде много боя, обаче, защото може да предизвика раздразнение, а не нежност и възторг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Как се пише: убедително или обедително?
Как се пише: убедително или обедително?

Думата се изписва правилно по следния начин - убедително, също и убедителен, убедителна, убедителни. Как се пише: обяснение или обеснение? Примери:  Моят...