Научете как може да влезете във форма само за 10 дни

2023
Научете как може да влезете във форма само за 10 дни
Снимка: iStock/Guliver

Обзалагаме се, че преди година на плажа сте си обещали да промените хранителния си режим, да започнете да спортувате ежедневно и да посрещнете следващото лято и солените вълни в топ форма и с уникална визия. Обзалагаме се, че и нищо от това не сте спазили, лятото чука на вратата ни, а до отпуската ви остават броени дни, което ви принуждава да се мръщите пред огледалото и трескаво да търсите чудодейни начини как да влезнете във форма само за 10 дни.

Имаме две новини, като и двете са добри – не сте единствената, много хора са във вашето положение точно сега, а ако това не ви успокоява имаме и по-добра новина – възможно е да се сдобиете с ново тяло само за 10 дни. Как да влезнете във форма само за 10 дни ли? С нашите лесни съвети и с малко хитрини и трикове.

Как да влезете във форма само за 10 дни?

1. Вероятно ви е ясно, че не може да очаквате чудеса, като загуба на мазнини за 10 дни. Обаче вероятно не знаете, че част от теглото ви е излишна вода, която сте задържали. Ако се освободите от нея, съвсем реално е да свалите 3-4 килограма за 2 седмици, да се чувствате и да изглеждате различно.

С тази френска диета ще свалите 8 кг за 2 седмици, без да гладувате

За да се освободите от излишните течности преминете на безсолна и безвъглехидратна диета, яжте само протеини през следващите 10 дни. Въглехидратите благоприятстват задържането на вода, а отказът от тях ще ви позволи да свалите доста килограми за това кратко време. Да, те няма да са мазнини, но това не е толкова съществено, когато се чудите как да влезнете във форма само за 10 дни.

2. Насладете се на процедури и масажи със стягащи продукти. Ще се изненадате колко бързо професионалните процедури влияят на кожата ви, правейки я по-стегната и гладка визуално. Недостатъкът е цената, но пък всеки мързел от септември до юни се заплаща.

3. Заложете на подходящите дрехи и бански, които визуално ви вталяват, за да се чувствате по-стройна и по-добре на плажа. Когато 10 дни са твърде кратко време за пълна промяна, тъканите, цветовете и материите ще свършат добра работа.

4. Когато се чудите как да влезнете във форма само за 10 дни, пропускате, че не всичко е килограми и сантиметри. Важно е как изглеждате чисто визуално. А това може да промените за 10 часа дори. Как? Отговорът е кратък – автобронзант. Вълшебните продукти, които нанасяте или пръскате върху кожата си, правят тена ви тъмен и съвършен все едно сте се завърнали от едноседмична отпуска на плажа.

Топ 6 на най-безполезните диети

Както при дрехите, така и при вашата кожа по-тъмният цвят прикрива недостатъци – бръчки, петна, неравен тен и дори целулит. Какво по-прекрасно от това да можеш да се намажеш и само след няколко часа да изглеждаш по-стегната, по-слаба и с по-малко целулит? Ефектът е временен – докато трае действието на автобронзанта, тоест няколко дни, но ще ви даде време да се погрижите за тялото си или да се отпуснете на плажа по бански без притеснения. Нещо повече – може да потърсите информация къде точно да нанесете повече бронзант, за да създадете илюзия за по-дълги крака или по-тънка талия. Невероятно, нали?

5. Ако се чудите как да влезнете във форма само за 10 дни, тренирайте усилено и с тежести. Ефект от 10 дни тренировки видим едва ли ще има, но ще се почувствате като нов човек и ще успокоите ума си, че все пак сте направили най-накрая нещо за себе си. Интензивните тренировки ще ви помогнат да подобрите самочувствието си и заедно с останалите 4 трикове и свети току-виж сте се зарадвали и на свалени мазнини, не само на визуално по-тънка талия и по-плосък корем, дължащ се на освобождаването от излишните в организма течности.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Изследователи: Лимбалните кръгове са добър показател за сърдечносъдовото здраве

Изследователи: Използването на белина е свързано с по-голям риск от смъртоносно белодробно заболяване

Има ли безценно цвете и кои са най-скъпите цветя в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Стихотворение за 30 април 2024
Стихотворение за 30 април 2024

"Те сега си отива"   Тя сега си отива, още днес си отива.   Тази рокля е тъмна и така й отива. Тя е малка и хитра - на лисичка прилича, но...