Науката за любовта: как да заинтригувате мъжете от различните зодии

5864
Науката за любовта: как да заинтригувате мъжете от различните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Телецът се нуждае от докосване, Близнаците - от разговор, Стрелецът - от смях, а Рибите - от романтика.

Овен

Избраницата на Овена трябва да го предизвика, да го мотивира за подвизи и саморазвитие. Той трябва да се възхищава на нейната отдаденост и желание да твори за благото и на двамата. Този знак оценява интелигентността и емоционалността на партньора.

Телец

Такъв мъж има нужда от докосване. Винаги е готов за подобна проява на чувства. Телецът обича нежността. В компанията на нежна жена той се чувства добре дошъл.

Близнаци

Близнаците обичат да говорят. Темите за разговорите с тях не трябва да свършват. Комуникацията за този знак е особено ценна, ако партньорът е искрен и не се страхува от признания. Този човек е доволен, когато тайната се споделя с него.

Рак

Един от най-емоционалните признаци се нуждае от постоянно внимание и грижи. Жената Рак ще му позволи да изрази своите чувства и емоции. Избраницата на такъв мъж трябва винаги да е готова да го подкрепи в трудни моменти.

Лъв

Един уверен мъж харесва жената да съвпада. Лео трябва да види нейната самодостатъчност и високо самочувствие. В същото време той разбира, че никой не е съвършен. Затова неговата дама трябва да го приеме недостатъците му. С такава дама на сърцето той е истински щастлив.

Дева

Мъжът Дева постоянно прави планове и очаква същото от партньорката си. Разговорите за съвместно бъдеще го вдъхновяват със спокойствие и приятно очакване на ново ниво в отношенията.

Везни

Везните мразят самотата. Мъжът от този знак обича, когато неговата жена му е в полезрението. Какво прави тя в този момент не е толкова важно. Основното нещо е да останете близо до него дълго време.

Скорпион

Жената за Скорпиона е едновременно първокласен любовник и най-добър приятел. С него трябва да можете да съчетаете романтика и безгрижно общуване. На партньорката, която се радва на компанията му, той отговаря със същото.

Стрелец

Представителят на този знак обича да прекарва времето си безгрижно. За Стрелеца е важно спътникът му да има добро чувство за хумор, да знае как да се смее и самата тя често да се смее на шегите му. В същото време мъжът не трябва да усеща някакъв фалш.

Козирог

Мъжът Козирог зачита традициите и семейните устои. Той се нуждае от съвместни вечери и прожекции на филми. Иска да празнува важни събития само в компания на любимата и мечтае жената да излезе с нови идеи за прекарване на времето заедно.

Водолей

Свободолюбивият Водолей цени уважението към личното му пространство и не нарушава границите му. Независимостта на спътницата му е не по-малко ценна за него. Такъв мъж избягва упорити връзки и не бърза да прекарва с половинката си 24 часа в денонощието. Неговата сродна душа трябва да го приеме и да не го осъжда.

Риби

Романтичните Риби обичат себеподобни. Те обожават вечерите на свещи, разходките под звездното небе и нежните признания. Да отговориш на мъжа на проявата на тези чувства и да поемеш самата инициатива означава да превърнеш съвместния живот в дългосрочна приказка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com