Никога не купувайте ТАКИВА сувенири, носят бедност и проблеми

4244
Никога не купувайте ТАКИВА сувенири, носят бедност и проблеми
Снимка: iStock

Когато отиваме на почивка обикновено сме впечатлени от различната култура, новата обстановка и красотата около нас. Искаме да запечатаме този спомен и най-често за целта използваме различни сувенирчета, които интерпретират дадената дестинация. Магнити, малки декорации, картини и т.н. - те съществуват под всякаква форма. Доста често ги избираме и за подарък на близките си хора, като така искаме да им покажем част от тази култура. Но според някои експерти има такива сувенири, които не бива да купуваме за дома си, тъй като може да доведат вместо приятни спомени, бедност и проблеми. Нека видим кои са те:

Знаци и СУЕВЕРИЯ - Защо не трябва да се сяда върху масата

Магнити

Най-купуваните сувенири за спомен. От тях дори не взимаме по един, а по много повече, защото са бюджетни и можем да ги подарим на приятелите си. Реално погледнато обаче, те не вършат никаква работа, вече хората все по-рядко ги поставят на хладилниците си и обикновено се озовават в някой шкаф, заемайки излишно място. Освен това магнитите попречват на притока на енергия у дома и могат да създадат проблеми с концентрацията. Многото магнити по хладилника дори може да причинят финансова нестабилност. Затова се замислете следващият път преди да ги закупите.

Окултни символи

Ако не сте достатъчно запознати с подобен тип окултни сувенири, то по-добре избягвайте тяхното закупуване. С тях трябва много да се внимава и да сме наясно с влиянието им. Много често тези сувенири са причина за негативна енергия, привличат проблеми и създават хаос в семейната обстановка. 

Какво са суеверията?

Раковини и морски камъчета

Знаехте ли, че красивите раковини нарушават стабилността на положителната енергия у дома и могат да доведат до сънливо или апатично настроение на членовете на семейството. Най-често ги събираме от морето, но попаднат ли в къщата, те понижават жизнеността ви и могат да са причина за финансова нестабилност.

Символи на смъртта

Такива са например насекоми, сухи цветя, животински кожи - те ще поемат жизнеността на хората в дома и ще намалят енергията ви. Не са подходящи и за подаръци, защото могат да са причина за появата на здравословни проблеми.

Антични сувенири

Антиките са много важни за историята на човечеството, рода и т.н., но не бива да внасяте антика в дома си, без да сте запознати по-добре с нея. Те могат да носят енергия от живота на предишните собственици, която не винаги е положителна, а дори напротив - доста често тя се оказва именно негативна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com