Носете тези 7 ЦВЯТА, те ви ПОДМЛАДЯВАТ

2283
Носете тези 7 ЦВЯТА, те ви ПОДМЛАДЯВАТ
Снимка: iStock

Благодарение на модата можем да изразим себе си, но също така и да изглеждаме по-млади. Понякога при недостатъчна информираност обаче, използваме цветове, които видимо ни състаряват. Ако се стремим към постигане на по-младежки вид, трябва да знаем кои цветове ще ни спомогнат най-добре за целта. Прост трик, който ще ви издадем е, че тоновете, които ще са най-близо до лицето ви, трябва да са светли и нежни, съобразени с цвета на косата, за да не почертават несъвършенствата и бръчките ни.

На кои цветове да наблегнете, за да ви подмладят визуално?

Нежно розово

Светлите нюанси на розовия цвят се асоциират с нежност, цветя, лято. Според модните експерти те придават елегантност и изтънченост на дамата и освежават външния вид, което и ни подмладява. Ако сте с платинена, светлокафява, пшенична или светлочервена коса - то този цвят неизменно трябва да присъства в гардероба ви!

Кои са едни от най-важните детайли в спортното ни облекло?

Мента

Ментовите тонове на тюркоазения цвят са идеални за горна част на облеклото например, тъй като придават на кожата по-свеж вид, озаряват ви и стесняват визуално фигурата ви. Идеален е за стилни комбинации с бяло, бежово, сиво, розово. Подходящ е както за светли коси, така и за тъмни коси и кожи.

Бежово

И по-конкретно - нюансът му светъл пясък е още един подходящ цвят за по-зрелите дами, които искат визуално да се подмладят. Придават допълнителна елегантност на визията ви и се комбинират лесно с всякакви цветове. Може да изберете и от другите близки до този нюанси - бадем, карамел, кафе с мляко и др. Най-добре подхожда на хора с тъмна коса.

Лавандула

Актуален за сезона цвят, той е много подходящ, ако искаме да подмладим визията си. Придава допълнителен луксозен вид и елегантност на аутфита, като едновременно с това го асоциираме с нежност и спокойствие. Лесно се комбинира с цветове като бяло, бежово, жълто. Отива особено на блондинките - пшенично русо, пепеляво, както и при светлокафяви и светлочервени коси.

Това ще е най-модерното облекло през пролетта и лятото

Сиво

Едва ли сте очаквали да срещнете сивото като подмладяващ цвят, но в действителност той е много практичен и се комбинира лесно с всякакви нюанси и цветове. Сивите нюанси освежават вида, подчертават грима и придават златисти отенъци на русото. В допълнение сребърните бижута или перлените такива ще създадат една изключително елегантна и благородна визия.

Бяло

Разбира се, няма накъде без класическото бяло. Подходящ е за всякакъв тип кожа, освежава и прави кожата по-сияйна. Изберете изцяло бял тоалет за важно официално събитие.

Червено

Открояващ се, акцентен и страстен цвят. Свързва се с младостта и енергията, затова добавен към тоалета ви, ще придаде точно такова усещане.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

25 нови (и не толкова) факта за женските гърди

Какво се прави със старите върбови клонки от Цветница?

Освен върбовите клонки - какво още се прави за късмет на Цветница

Как да се преборим с чувството за вина?

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com