От естествения цвят на косата зависи характера на жената

12837
От естествения цвят на косата зависи характера на жената
Снимка: iStock/Guliver

Знаете ли, че цветът на косата може да окаже влияние върху вашия характер и има връзка с него? Вижте какви са характеристиките на отделните цветове спрямо естествения цвят на косата ви и открийте приликите с вас. 

Цвят на косата 

Рус 

Чували сме какви ли не вицове относно блондинките, но истината е, че те се характеризират със спокоен и уравновесен характер. Тяхната стихия е водата. Имат силен дух, упорити са, но понякога може да ви се сторят твърде студени или дистанцирани. Истината е, че трябва да се постарете, за да си спечелите тяхната любов и доверие. Голям процент от естествените блондинки в даден етап от живота си решават да боядисат косата си в по-тъмен нюанс. Специалистите съветват, ако искате да повишите страстта в живота си - да направите прическа с рижави кичури, а ако искат да внесат повече мъдрост в решенията - сребърни или пепеляви кичури.

Червен

Червеният цвят е символ на огъня, какъвто е и символът на червенокосите жени. В миналите векове червенокосите жени са се смятали за вещици. Те са много силни и се изправят пред всяка пречка. Мобилни са, усърдни и искрени. В любовно отношение те са отворени към всякакви експерименти, не обичат твърде задължаващите връзки и често преминават от връзка в друга.

Как цветът на косата влияе върху съдбата и характера на всяка дама?

Кафяв

Кафявият цвят на косата е един от най-често срещаните. Символът на брюнетките е земята. Те са спокойни, добродушни и грижовни. Наивни са, правят компромиси и много често страдат от своята доброта. Независимо дали ще променят цвета на косата си, техният характер няма да се промени. Експертите съветват да не рискувате с цветове като платинено или пепеляво русо, като се смята, че това ще скрие техния мек нрав. Но може да повлияете положително на живота си с някои не толкова сериозни промени в естествения цвят - например един-два нюанса по-светъл.

Черен

Символът на жените с черни коси е въздухът. Те са с изключително свободен дух и не зачитат никакви граници и правила. Имат изкусно чувство за хумор, обичат да са душата на компанията и винаги се превръщат в център на вниманието. Според експертите, за да привлечете положителни промени в живота може да експериментирате с нов цвят на косата. Например, ако искате да станете по-социални, червените кичури ще ви помогнат да подобрите социалните си умения.

Можете да потърсите допълнителна информация за символиката на цветовете на косата, както и да проучите по какъв начин промяната на цвета може да повлияе на живота ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 2 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 2 май /валутен калкулатор/

Любовна магия в действие: Как да разберете, че на съпруга ви е направена любовна магия

11 стъпки как да спрете да тежите на врата на съпруга си и да започнете да „правите пари“

7 твои маниера, които оставят ужасно първо впечатление след разговор

Вредно ли е да се пие чай непосредствено след хранене?

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com