От коя кръвна група са най-страстните жени?

13594
От коя кръвна група са най-страстните жени?
Снимка: iStock/Guliver

Учените отдавна са установили връзка между кръвната група и темперамента на човек. Според езотериката съществува пряка зависимост между кръвната група и личностните черти. Хипократ, Микеланджело, Зигмунд Фройд и много други мислители и учени са писали по темата. Според проучване на група американски учени, ръководени от професор Лу Ци от здравния институт на Харвардския университет, са идентифицирани четири кръвни групи. Първата от тях (нулева) се счита за най-старата. Тя е на почти 40 000 години.

В продължение на пет години изследователите Джон Маркус и Дени Леонхард от Медицинския център на Колумбийския университет в Ню Йорк, наблюдават 2000 жени. Резултатът от техните изследвания сочи, че жените с нулева кръвна група се считат за най-темпераментни. Тези дами експериментират в любовта. Без колебание са готови да напуснат партньора си, ако връзката с него не ги удовлетворява. Романтиката също не е чужда за дамите с нулева кръвна група.

Вярно е, че в пристъп на ревност темпераментната жена може да се отнася много грубо с партньора си. Но ако той успее отново да запали пламъка на интимния им живот, връзката няма да пострада.

Какъв е характерът ви според кръвната ви група

Ако все още не знаете или не сте се интересували от кръвната ви група, време е да разберете. Тя показва много неща за характера ви и за...

Ето какъв темперамент се крие и зад дамите от останалите кръвни групи:

Жената от втора кръвна група прави любов със същото премерено спокойствие, с което се отдава на работа и домакински задължения. Тя е изключително срамежлива. Не очаквайте от нея буря от емоции. Тя никога не би си позволила да ви сравнява с бившите си партньори.

Жена от трета кръвна група е непостоянна. Тя обича да флиртува, да прави намеци и да обещава. Дамата с В кръвна група изпълнява желанията си, само ако пожелае.

Жените от четвърта кръвна група са същински кралици. Те изискват всичко най-добро от партньора си - силни чувства, страстен темперамент, отговорно поведение. Тяхната страст им помага да се лекуват от психически и физически заболявания. Основното е, че тя трябва да бъде насочена към онзи, който ще може да я оцени и запази. В противен случай кралицата просто ще си избере друг крал.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com