Открий баланс между работа и природа в хотел cota1110

13449
Открий баланс между работа и природа в хотел cota1110
Снимка: cota1110

Изгревът разкрива зелените склонове на Рила във всички възможни тоналности, във въздуха се носи лек аромат на борова смола и затоплена от слънцето трева, само песните на птиците и щурците прекъсват тишината. Сигурни сме, че идеята за хотел, коуъркинг и ресторант cota1110 в село Бели Искър се ражда в такава сутрин. Пространството среща авантюристичния дух на планински хотел с възможностите на съвременните споделени пространства и предлага естествен преход между работа и активна почивка. В Рила планина, на минути от пистите на Боровец и възможностите за водни спортове в язовир Искър, това е мечтата на всеки, който обича природата, спорта на открито, но и си поставя високи цели в кариерата.

Интериорът на cota1110 е уютен и елегантен, създаден с мисълта, че можеш да прекараш там седмица и дори месец в абсолютен комфорт. Дигиталните номади тук са у дома си. Стаите и апартаментите са разработени така, че много хора, които работят дистанционно, да пожелаят да вземат и семействата си. Така те ще могат да поделят дните между времето с близките и служебните си задълженията.

Пространството е подходящо и за екипи, които работят заедно по проект и имат нужда от ударна доза концентрация далеч от града за срещи, дискусии и брейнсторминги. Интернетът е отличен, а на всеки ъгъл има смарт телевизор, следователно с лекота може да се излъчва едновременно. Възможност за усамотяване има в read and chill зоната, в която има и библиотека.

Продължителният престой в cota1110 е акцентиран и със специални отстъпки за ползване на коуъркинг и работа през седмицата, както и индивидуални предложения.

Туризъм, ски, конна езда, водни спортове, полети с парапланер, планинско бягане, колоездене и дори електрически велосипеди под наем — това са предложенията на центъра за активности в cota1110. Има занимания за всички възрасти и видове натоварване за начинаещи и напреднали. Само трябва да се обадите предварително още при запазването на стая. Концепцията на хотелът е да стимулира своите гости да прекарват сред природата възможно най-много време, затова непрекъснато измисля нови предложения, свързани с фестивали и събития наблизо.

Специално внимание заслужава ресторантът на cota1110, който е отворен за всички, не само за гости на хотела. Нескромно казано, това е най-доброто място за хапване в околността, качеството може да се мери с любимите местенца на ул. "Оборище" в София или "Капана" в Пловдив. Храната в ресторанта е сезонна, с акцент върху продуктите от местни производители. Продуктите са само отлично качество, а вдъхновението идва от традиционните вкусове, но винаги - със съвременен прочит.

Камината в центъра създава допълнителна топлина между хората в хладните планински вечери.

Усещането в cota1110 сякаш си намерил дом сред природата след дълго търсене. А най-хубавото е, че в него са добре дошли близките ти и всичките ти интереси и занимания. Е, време е да го откриеш.

Научете повече за настаняването и удобствата в cota1110 на: cota1110.com, facebook.com/cota1110hotel, instagram.com/cota1110hotel.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com