Перфектният грим за брюнетки

17965
Перфектният грим за брюнетки
Снимка: iStock

В грима за брюнетки се фокусираме върху по-силната рамка на очите, контурирането и устните в топли нюанси. Изборът на правилния грим зависи от повода, но и от цвета на очите. Подготвили сме за вас 5 предложения за грим на брюнетка със сини, зелени и кафяви очи, както и дневно и вечерно предложение.

Грим за брюнетка със зелени очи

За кестенява или черна коса и зелени очи е най-добре да използвате козметика с леко оранжеви нюанси. Сьомговите нюанси на розово и бронзант в по-топли тонове ще действат чудесно тук. Що се отнася до хайлайтъра, златно-медните или шампанското ще бъдат добър избор. Зеленият ирис ще бъде идеално подчертан от козметика в нюанси на кафяво и лилаво. Алтернативата е тъмнозелено или тъмносиньо, които се смесват добре, но няма да подчертаят зеления цвят на очите.

Брюнетките са на почит в офиса

Британски социолози проведоха проучване как мъжете се отнасят към колежките си в зависимост от цвета на косата им, предаде БГНЕС. Резу...

Грим за брюнетка със сини очи

При сини очи и тъмна коса можем да изберем малко по-хладни или неутрални нюанси. Неутрално, светло розово и хайлайтър в бежов или шампанско ще изглеждат страхотно тук. Синият ирис  е цудесен за подчертаване на кафяви, оранжеви и златисти сенки. Можем да изберем и зелено или тъмносиньо, но тогава погледът ни ще бъде по-затъмнен.

Грим за брюнетка с кафяви очи

Брюнетките с кафяви очи ще бъдат добре с хайлайтъри с топли, жълтеникави тонове и бронзанти, затоплящи кожата. Можем напълно да се откажем от розовото или да изберем по-прасковен нюанс. Изберете виолетови, зелени и тъмносини сенки за кафявия ирис. Такива цветове действат като контраст и подобряват цвета на очите. Кафявите и жълтите нюанси също ще му подхождат, но тогава окото ще изглежда естествено и леко скучно.

При дневния грим е много важно да извадите естествената красота и да подчертаете най-големите предимства на лицето. Това не е грим, при който правим силно контуриране на лицето или очертаваме устните. Деликатният грим е подходящ за всеки, независимо от възрастта. Просто нанесете малко бронзант и нежно подчертайте окото. 

Бързи хитринки за мигновена красота

Актуализирането на вашия външен вид никога не е било толкова лесно или толкова бързо. Опитайте тези прости и евтини съвети, за да откри...

Вечерен грим за брюнетка

Вечер също си струва да се съсредоточите върху по-силното контуриране и да намажете лицето си с бронзант, който ще стопли кожата, както и да сложите тъмно червено червило.

С по-силния грим на очите не трябва да забравите да подчертаете веждите. Най-добре е да направите това с помада, благодарение на която тя не само ще бъде прецизна, но и ще издържи цяла нощ.

В случай на тъмни нюанси на червилото, преди да го нанесете, очертайте устните с молив за устни в подобен нюанс. Ако изберем малко по-тъмен нюанс, получаваме ефекта на увеличение.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com