Плюсове и минуси при връзка с жена от зодия Водолей

9296
Плюсове и минуси при връзка с жена от зодия Водолей
Снимка: https://pixabay.com

Водолеят е най-отличаващият се зодиакален знак. Той е винаги отвъд всякакви правила и граници. Представителите на тази зодия са изключително интересни и колоритни личности, свободолюбиви и точното определение за тях - бунтари. Също така притежават вроден интелект, който непрекъснато развиват. Новатори са, любознателни и откровени до болка. 

И тъй като най-често се допитваме към хороскопа, когато става въпрос за любовни отношения - нека видим няколко плюсове и минуси за връзката с нежните представителки на зодията. Определено не всеки заслужава жена Водолей до себе си, но ако успеете да я спечелите - ще сте истински късметлии. Нека видим защо:

Изключително интелигентна

Всичко, което трябва да знаете за зодия ВОДОЛЕЙ

Хората от зодия Водолей са родени от 21 януари до 18 февруари. Тяхната стихия е въздухът. В астрологията знакът е свързан с планетите У...

Жените от тази зодия обикновено са известни с изключителния си интелект. Те са способни да мислят “извън рамката”, както и да разгледат всяка една гледна точка. Любопитството им не им позволява да преминат с лека ръка през нещо, което е привлякло интереса им - те трябва да го проучат в дълбочина. 

Жената Водолей няма да си губи времето с нискоинтелигентни мъже. Тя хаби енергия и сили само за мъже, които си заслужават. Знае много добре стойността си и първите срещи са особено важни - трябва да я съблазните не с визия, а с ум и приятни, смислени разговори.

Но премисля твърде много нещата

Водолейката обаче е затрупана с информация, която постоянно премисля. Преди да ви се довери изцяло и да отдаде тялото си, вие трябва да сте успокоили и превзели нейния ум. Това обаче в днешно време се случва трудно и рядко, така че едно от нещата, които липсват на жената Водолей, е именно чувствеността.

Това са двете най-опасни зодии

Представителите на тези имат много негативни черти и често се опитват да навредят на другите. Те могат да бъдат опасни дори за близките...

Може да ви се струва, че е твърде отдръпната, потайна, студена, но всъщност нито един от тези епитети не й приляга. Затова не бързайте да се отказвате от нея, а се опитайте да спечелите доверието й - преживяването ще си заслужава, уверяваме ви.

Обича авантюрите и избягва сладостната романтика

Любопитсвото и откритостта на жената Водолей й позволяват да изпробва различни сексуални авантюри без свян. Тя е отворена на всякакви интересни предложения и партньорът и определено ще остане задоволен. Обича всичко нестандартно и в леглото разгръща въображението си на макс.

От друга страна, жената Водолей не обича твърде клиширана романтика. За нея е важно да я ухажвате и да й покажете, че я желаете, но не по този принуден, нагласен начин. Разбира се, ако не я поздравите за рождения ден или да забравите за важен ден, няма да е никак във ваша полза. Не обича твърде голямата показност, а романтиката да си остане само помежду ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com