По какъв начин ревнува всяка една от 12-те зодии

16234
По какъв начин ревнува всяка една от 12-те зодии
Снимка: iStock/Guliver

Понякога ревността е полезна за връзката, но често пъти може да доведе до сериозни скандали, конфликти или дори раздяла. Някои зодии са по-малко ревниви от други, но има и такива, които могат да стигнат и до истерия. Сега ще научите как ревнува всяка една зодия.

1. Зодия Овен

Ако Овенът усеща, че партньорът му го лъже или мами, той може да стане болезнено ревнив. Всяко едно недоверие може да го изкара извън релси и ако почувства някаква несигурност е твърде вероятно да се разяри. Затова ако искате да бъдете партньор с тази зодия, в никакъв случай не го лъжете и не бягайте от отговорност.

2. Зодия Телец

Това е зодията, която обича да създава силно и сплотено семейство. Ако обаче един Телец реши, че партньорът не е искрен и честен, той пуска в действие своите детективски умения. Иска да разбере дали съмненията му са оправдани. Ако успее да намери някакви доказателства, тежко му на половинката му. Тя ще усети и понесе цялата ревност, която ще бликне от Телеца.

3. Зодия Близнаци

Едно от зодиите, които по рождение не се славят като ревниви. Но ако някой им даде сериозен повод, те започват да стават особено предпазливи и подозрителни. Те започват да се ровят и да търсят нещо, за да докажат твърдението си. А това ги изнервя и ги прави докачливи и сприхави.

4. Зодия Рак

Те могат да бъдат толкова влюбени, че да забравят какво е ревност. Привързаността им е пословична и известна. Не могат да си представят, че някой може да им изневерява. Ако обаче случайно се натъкнат на някаква следа или слух, те побесняват, а ако това се окаже истини може да ги съсипе от мъка и ярост. Трудно биха простили предателство от човека, на когото държат. Раната ще остане до края на живота им.

5. Зодия Лъв

Тези 4 зодии са много ревниви, но могат да го използват като предимство

Ревниви ли сте или не. Ако зодията ви е предразположена към подобни чувства, тогава тези усещания могат да бъдат много сериозни. Ето ч...

Ако Лъвът си помисли, че не е обичан и ценен достатъчно, ревността му се развихря съществено. Причината е страх да не остане сам. Всички Лъвове са с високи очаквания от половинката си и когато това не се случи, започват да бушуват ревниви чувства в главата им. А и те не се страхуват да ги покажат наяве.

6. Зодия Дева

Зодия, която предпочита да държи в свои ръце своя партньор и да го контролира. Самата зодия е доста ревнива, тя постоянно подозира човека до себе си в измислени действия. Иска твърде много от него и когато това не се получава, изпада в ярост. Хората, които са с тази зодия не трябва да й дават никакви поводи за ревност, защото ще си имат ядове.

7. Зодия Везни

Обичливи и влюбчиви, Везните като правило не са от ревнивите. Но това може да се промени, ако половинката им започне твърде много да се възползва от търпението и добротата им. Тогава те могат да се променят коренно и да станат съвсем непредсказуеми. Затова е препоръчително да не се карате с тях, защото може и да се окаже фатално и вместо да са ви верни, те самите да ви изневерят.

4-те най-ревниви ЗОДИИ сред жените

Това са жените, които просто могат да съсипят живота на всеки мъж с ревността си. Не могат да си намерят място, докато не преровят теле...

8. Зодия Скорпион

Класически ревнив зодиакален знак, който обича партньорът да е само негов и на никой друг, за нищо на света. Когато усети, че половинката има увлечение или някой я ухажва, Скорпионът полудява от ревност и трудно сдържа емоциите си. Готов е да се подложи на всякакви унижения, но да накара този човек горчиво да съжалява за постъпката си.

9. Зодия Стрелец

На практика, Стрелците се славят като ревниви, но рядко го показват, защото са твърде горделиви. Но ако хванат някого в измяна, те са твърде злопаметни и могат да помнят тази постъпка цял живот. Често пъти са в състояние да си отмъстят и те да направят същото. Ако имат някакво съмнение, че половинката им изневерява с някого, те обичат веднага да си изяснят случая, за да не се задълбочат нещата още повече.

Зодия Козирог

Пет неща, които ни пречат да се радваме на любовта

Любовта може и да е най-прекрасното чувство на света, но определено може да ни причини и сериозни главоболия. Всъщност повечето от тях ...

Когато знаят, че човекът до тях е стабилен и сигурен, Козирозите са спокойни и не изпитват чувство на ревност. Но ако разберат, че партньорът им ги е измамил, те са готови веднага да скъсат с него. А ако го обичат прекалено много, вероятността да му простят е нищожна - те винаги ще помнят какво е направил.

Зодия Водолей

Това е зодия, за която ревността е чуждо понятие. Те вярват до последно, че човекът, когото са си избрали, е техен приятел и партньор за цял живот. Но когато тази вяра се опровергае от доказана лъжа или предателство, Водолеите не дават втори шанс, а просто започват да си търсят друг партньор. Затова разводите при тях са често явление.

Зодия Риби

Зодия, която рядко прощава предателство и измяна. Ревността е заложена в тях и те изискват твърде много от партньорите си. Когато не знаят къде и с кого са, Рибите стават страшно подозрителни и съставят в главата си истории, които въобще не са истина. Ако разберат, че човекът до тях не им е верен, те се разочароват и го напускат, като дълго време страдат за него. Но рядко му дават втори шанс.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com