По какъв начин всяка зодия преживява раздялата

9311
По какъв начин всяка зодия преживява раздялата
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек поне веднъж в живота си е преживявал момента на раздяла с любим човек. Дали заради неразбирателство, предателство, или изстиване на чувствата – каквато и да е причината, ситуацията не е никак приятна. И обикновено ни е нужно време да се съвземем и да преодолеем скъсването на любовната нишка. Ето и интересен пример как всяка зодия преживява раздялата:

Овен

Овните никога не се съсредоточават върху загубата и не изпадат в самосъжаление. Напротив, те се изправят и започват да търсят нови хобита и забавления, с които да повдигнат духа си. Така връщат надеждата си и се зареждат с позитивна енергия.

Телец

Всъщност Телците никак не тъгуват по раздялата, а дори напротив – радват се, че ще имат нови възможности за изява и запознанства. Те започват крайно да се глезят, без да мислят за последиците върху финансовото им състояние.

Близнаци

Близнаците също гледат на раздялата като на нов шанс за запознанство. Те не изпадат в депресия и любовни мъки, а се стремят да продължат възможно най-бързо напред. 

Рак

Раците са много емоционални и при тях нито една раздяла не минава без плач, но по този начин те се сбогуват с болката. Отдават си нужното време за възстановяване, грижат се за себе си и продължават напред след известно време обаче.

Лъв

Лъвовете са много горделиви и самоуверени, така че не си позволяват да се принизяват и да страдат. Напротив, съсредоточават се върху работата си и изпитват нуждата да постигат успехи, които да запълнят липсата с удовлетвореността от тях. 

Дева

Девите приемат раздялата философски – те няма да се трогнат особено, за тях не е голяма работа, а просто приключил етап от живота. Не им е нужно време да страдат и да се съвземат.

Везни

Везните са хармонизирали живота си с участието на друг човек и при раздялата с него им е нужно време да го балансират отново. Това ще им донесе известен стрес, но бързо ще се замени с друга дейност, която да възобнови хармонията.

Мъжете най-често зарязват жените от тези зодии

С жените от тези 5 зодии е трудно да се изгради стабилна връзка. В случая инициативата за раздяла винаги е на мъжа. Скорпион Непредск...

Скорпион

Скорпионите не могат да приемат факта, че даден човек ги е „заразял“. При тях никоя раздяла не може да завърши с топли чувства, тъй като Скорпионите са отмъстителни и пускат отровата си при подобно потъпкване на егото им.

Стрелец

Стрелците са поредният знак, който приема раздялата като нова възможност за излизане от монотонния кръг на ежедневието и дори се радват, че са възвърнали пълната си свобода.

Козирог

4 фрази, които ще го накарат да се върне при вас

Ако искате любимият ви да се върне при вас, необходимо e да действате решително, а не да страдате безмълвно. Първото нещо, което трябв...

Козирозите, подобно на Девите, не отдават голямо значение на раздялата и гледат на нея като на приключил етап от живота. Съсредоточават се върху задълженията си и се стремят да овладеят по-бързо събитията в живота си.

Водолей

Водолеите страдат при раздяла с близък човек, но почти никой не може да разпознае болката в душата им. Те се прикриват умело и потискат чувствата си, докато не ги заличат напълно.

Риби

Рибите може би преживяват най-тежко разделите. Те не могат да забравят близкия си дълго време и плачат денонощно. Обикновено имат нужда от приятелска подкрепа, но и с нея раните зарастват бавно. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко захар е препоръчително да ядем дневно?

Най-добрите закуски за МЪЖЕ са ето тези!

Как да се наспим дори с малко часове сън?

Двата вълка, които живеят в нас - много мъдра притча

Най-разтърсващото стихотворение на Пейо Яворов

Любовен съвет за всяка зодия за 21

Таро хороскоп за 21 май 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 21 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 21 май /валутен калкулатор/

За мъжете от тези зодии семейството е на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com