По-малко официални почивни дни през 2017 г.

45336
По-малко официални почивни дни през 2017 г.

Няма да почиваме много през следващата година, заради разположението на датите в календара. Официалните почивни дни се падат най-често в събота и неделя, което ни лишава от честите 3 или 4 почивни дни, на които сме свикнали.

Ще почиваме 4 поредни дни само по Коледа и Нова година. Единственият начин да удължим почивните си дни е като използваме платен отпуск. През следващата година 3 март се пада в петък, а тази година беше в четвъртък и по тази причина се събираха цели 4 почивни дни, които много хора използваха за почивки в чужбина.

Франция забрани на шефовете да пишат на служителите си в почивните дни

Във Франция вече е незаконно шефовете да изпращат съобщения на работниците в почивните им дни. Промените в трудовото законодателство, к...

По Великден ще почиваме 4 дни - от Разпети петък до Светли понеделник включително, но само толкова. През 2017-а Възкресение е на 17 април и не се комбинира нито с почивните дни окло 1 май, нито с Гергьовден.

Май месец почиваме в Деня на труда, който се пада в петък. 24 май ще бъде неделя, което значи никакви допълнителни почивни дни.

Септември догодина почивните дни спрямо тази година ще бъдат по-малко. 6 септември е в сряда, а това не позволява сливането на следващите два дни с уикенда. А Денят на независимостта на 22 септември е в петък - все пак се прикачва в почивна тройка, но с и без това неработния уикенд.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com