По-ниска стойност и премиум качество на водата с Диспенсър - Аквафор

24140
По-ниска стойност и премиум качество на водата с Диспенсър - Аквафор

Едно от нещата, без което не може и от което зависи здравето на човек, е водата. Капитал, от който се нуждаем ежедневно и навсякъде. Как да се грижим и да го използваме по-икономично, как да подобрим качеството на питейната вода – в офис, ресторант, училище, детска градина или здравно заведение, подсказват някои от експонатите на специализираната изложба ВОДА СОФИЯ (28-30 май 2014 г., Интер Експо Център, София).

Новаторският заряд на експозицията е добре познат на специалистите и на широката аудитория с интереси към новото при ползването на водата за промишлени или граждански цели. Те ще бъдат улеснени и в отговорите на много въпроси за ценната питейна вода и нейното правилно използване.

Без вода в част от кв. Гео Милев

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията. В...

Част от тях дава Филтър-диспенсърът за питейна вода АКВАФОР. Той осигурява неограничено количество вода, като може да се намира както в непосредствена близост до източника, така и на разстояние до 200 м. Температурата е в широките граници от +5 ˚ С до +95˚ C и има всички удобства за ползване (подставка за чаша, LED осветление, функция “предпазител от протичане”). При това диспенсърите АКВАФОР са много по-икономични - стойността на един литър пречистена вода е 10 пъти по-ниска от бутилираната.

Чистата и полезна вода от АКВАФОР позволява да открием истинския вкус на чая или кафето. За пречистването на водопроводна вода се използва мембрана с обратна осмоза (аналогично на бутилирани трапезни води), която осигурява 99,99% пречистване на вода от всички примеси (вируси, бактерии, механични частици, пестициди, олово, тежки метали, нефтохимикали, соли на твърдостта и др.). За обогатяването на пречистената и деминерализираната вода с полезни за човешкия организъм минерали системата използва естествен природен материал доломит, който нормализира PH на водата и й придава балансиран минерален фон (Сa+,Na+,Mg+,K+).

Изработен от безопасни, надеждни и рециклируеми материали, Филтър-диспенсърът за питейна вода АКВАФОР осигурява пълна безвредност при употреба за храни и екологична чистота на всички процеси, гарантирани с международен сертификат ISO 9001:2000.

По време на ВОДА СОФИЯ ще се проведе и шестата международна конференция БУЛАКВА, организирана от Българската асоциация по водите на тема “Иновативни решения за водния сектор”.

Световен ден на водата

Днес (22 март) е Световният ден на водата. Той води началото си от Конференцията за околната среда и развитието на ОНН, проведена на 2...

От 28 до 30 май 2014 г. в изложбения комплекс на столицата ще се проведе и 43-ата специализирана изложба за контролно-измервателна апаратура БУЛКОНТРОЛА.

От тази година се възстановява концепцията за по-широк тематичен хоризонт с представянето на експонати и на специализирания салон БУЛТЕРМ, който ще се проведе в рамките на изложба БУЛКОНТРОЛА. БУЛТЕРМ ще включва иновационни решения по генериране, пренос, разпределение и ефективно използване на енергията.

Повече информация за събитията на www.watersofia.com, www.bulcontrola.com, www.bwa-bg.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com