Последните номинации разтърсват звездите из основи

5009
Последните номинации разтърсват звездите из основи

Следващият петък България ще избере най-достойния Съквартирант, който да окичи с титлата „Любима звезда на България”. Близо два месеца зрителите на Нова станаха свидетели на изключително разнообразни и наситени емоции. Пред погледите на многомилионната публика звездите се смяха, плакаха, обиждаха се и си прощаваха... Проследихме зараждащи се любовни трепети, видяхме как стари приятели влизат в открита война, а отколешни врагове стават първи приятели. С увеличаване на емоциите наближава и времето, когато зрителите ще кажат тежката си дума.

Последните номинации във VIP Brother ще минат по изцяло нов регламент. Съквартирантите ще трябва да посочат кой според тях е най-достоен да спечели този сезон на шоуто и кой за нищо на света не трябва да се окичи с престижната титла. Тази вечер ще станем свидетели на изключително емоционални номинации. Пред силата на истината маските ще паднат, стратегиите ще избледнеят и ще видим звездите раними, чувствителни и слаби. В днешното живо предаване ще научим имената на последните, които ще бъдат изправени пред елиминации, и първите сигурните финалисти, а Съквартирантите ще имат възможност да гледат всичко това на живо, заедно със зрителите.

Флирт между Преслава и Гъмов

Шестите номинации са вече факт. Съквартирантите имаха възможност да ги проследят на живо, заедно със зрителите на Нова. Застрашени от и...

Епизодът тази вечер ще бъде безкрайно емоционален. Освен сълзите и терзанията в Изповедалнята, ще станем свидетели и на множество конфликти. На бойното поле ще се появят и нови участници - Люси и „Ритон”. Отношенията им минаха през цялата палитра – от близост и уговорки за съвместна професионална работа до тиха война и тотално неприемане. Довечера ще видим как нещо на пръв поглед безобидно ще разпали напрежението между тях още по-силно, а залогът ще е огромен – бас за 200 000 лв. Колко далече ще стигнат, ще разберем тази вечер в 20 часа по Нова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com