Привлечете щастието с правилните цветове

3700
Привлечете щастието с правилните цветове
Снимка: iStock

Винаги сме заинтересовани да намерим щастливите цветове за себе си. Често чуваме за късметлийските цветове на годината според различни теории. Има ли наистина един цвят, който ще носи късмет за всички? Как можем да разберем нашите лични щастливи цветове? Разберете в следващите редове.

Фън шуй цветове, базирани на 5-те елемента

Петте елемента са огън, земя, метал, вода, дърво. Водните и дървените елементи показват доминиращите цветове за 2022 година на Тигъра. Те са – черно и синьо за водните елементи и зелено и синьо за дървените. Не забравяйте, че все още сме във фън шуй период 8, който е свързан с елемента Земя.

Въз основа на фън шуй диаграмата на Летящата звезда за 2022 г. центърът е 5-та жълта звезда. Това също е земна звезда. Така че земните цветове кафяво, жълто и бежово ще продължат да бъдат силни до края на годината.

Красиво и хармонично пространство по фън шуй

Теории за идентифициране на вашите щастливи цветове

Има много различни начини във фън шуй, за да откриете вашите лични късметлийски цветове. Обичайните методи включват използването на петте елемента, вашата рождена карта (Ba Zi), вашия рожден сезон и годишната фън шуй диаграма на летящата звезда.

Цветът, базиран на петте елемента във вашата рождена карта, може да бъде по-постоянен, но не виждате драматичните резултати веднага.

Неща, които трябва да имате предвид, за да изберете вашите щастливи цветове

За да изберете свои лични щастливи цветове, трябва да разберете себе си. Познайте целите и мечтите си, личността си, силата и слабостта си, настоящия си етап от живота и текущата ви жизнена среда.

Тези фактори могат да променят текущата ви енергия. Като знаете собствената си позиция и каква енергия искате да внесете в бъдещето, можете да изберете правилните цветове, за да подобрите тази енергия. Това може да се основава на теорията за петте елемента или други теории.

Какво е значението на зеления цвят у дома според фъншуй?

Проектирайте и изградете вашата щастлива среда с цветове

Може да искате да увеличите определена енергия, за да увеличите силата си, да отстраните слабостта си или да подчертаете определена посока, която съответства с настоящите ви цели. Това ще са вашите щастливи цветове.

Например, вие сте интроверт, но искате да добавите повече динамика в живота си. В този случай можете да добавите повече цветове, свързани с енергията на Огъня, като червено, оранжево или наситено лилаво.

Ако сте роден през лятото и искате да смекчите изходящата си индивидуалност, можете да добавите водни елементи и цветове на синьо или черно, като вашите щастливи цветове.

Трудно е да се каже кой е късметлия и кой не. Някои хора може да са много доволни от спокоен живот, а други предпочитат конкуренцията и да станават първи във всичко. Различните личности ще имат различни перспективи за късмет и изборът на късметлийски цветове ще бъде много различен.

Те са – черно и синьо за водните елементи и зелено и синьо за дървените. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Малко известни факти за морковите, които ще ви изумят

Фина пролетна билка с интересни ползи за организма

Зодиите, които имат невероятни умения да флиртуват

Кога се празнува Летен Никулден?

Защо котката ви тъпче с лапи: 3 причини, които ще ви изненадат

8 известни израза, чието значение разбираме погрешно

Това кафе енергизира, няма кофеин и премахва чувството за глад

5 закона на Вселената, които ще ви помогнат да привлечете богат съпруг

Царят на витамин Ц - полезен за имунитета, здравото сърце и вечната младост

Храните, които повишават либидото

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Пожелания за Гергьовден
Пожелания за Гергьовден

Всеки познава поне един човек с името Георги или Гергана, които празнуват имен ден на 6 май - ето кои са най-хубавите пожелания за Гергьовден. Най-хубавите...