Признаци на психично здравия мъж

85090
Признаци на психично здравия мъж
Снимка: Thinkstock/Guliver

Кой е той – психически здравият мъж? Сякаш въпросът е елементарен, но когато една жена има своите съмнения, следният списък би могъл да ѝ помогне да се ориентира по-добре. И така, психично здравият мъж има:

1. Изтънчено чувство за хумор – т.е. не да се хили като тиква на някой, който се е спънал, а на нещо по-драматургично. Това не само е приятно, но и говори също за качествена работа на кората на главния мозък.

"Чуха" думите, които си мислим, но не казваме

Американски учени са създали алгоритъм, позволяващ да бъде разшифрован вътрешният глас - думите, които човек произнася мислено. Хипотез...

2. Може да готви и има поне 2-3 ястия, които приготвя блестящо. Но не само, за да се покаже през мацката – трябва да готви редовни. Това показва развито чувство за отговорност и зрялост.

3. Има хоби – Занятие, което му харесва, но не фанатично. Тук се изключват компютърните и хазартните игри.

4. Не търси виновни в критична ситуация, а я анализира и взема решение.

5. Има свързана литературна реч – нецензурната лексика е нещо много рядко при него.

6. Няма против, от време на време, да хапне нещо сладко. Това означава, че нервните му клетки получават достатъчно храна и предпочита да решава въпросите спокойно, а не с викове и посегателство.

Една сериозна причина да не сте скъперник

Скъперниците са по-стресирани хора и по-често са обхванати от чувство за безпокойство, отколкото щедрите, установи австралийско проучва...

7. Харесва пищните женски бедра – любителите на кльощавите дупета са инфантилни и безотговорни по душа. Освен това - такъв вкус е признак на латентен хомосексуализъм.

Подозрителни маниери

1. Не издържа погледа ви и веднага свежда очи или поглежда в друга посока – Това е явен признак за агресор.

2. Посърнало лице и слаба мимика – лицето, което е като застинала маска, подсказва, че у човека лесно възникват психози.

3. Брои рестото до последната стотинка – независимо дали това е в магазина, в ресторанта или бензиностанцията – явен признак за скъперничество и патологична ревност, заради органични нарушения в мозъка, освен това вероятно има проблеми с потенцията.

Психо трикове, които ще направят живота ви по-лесен

В поредния понеделник, който на всичкото отгоре е и студен, ви предлагаме някои малки и лесни трикове, които биха ви дали предимство в ...

4. Отмяна силно глава, докато се смее, придружено с широко отворена уста, от която излиза: Ха, ха, ха!” – от една страна е признак за ревнив психопат, а от друга – на патологичен сваляч.

5. Увлича се по хазартни игри – иска всичко сега и веднага, не му пука за никого, от мнението ви – също, всички са му длъжни.Особено в комбинацията любов към алкохола – говори за понижен интелект и деспотизъм.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно