Раците са актьори, Лъвовете – манипулатори, ето как зодиите ви държат изкъсо

14897
Раците са актьори, Лъвовете – манипулатори, ето как зодиите ви държат изкъсо
Снимка: https://pixabay.com

В началото на всяка връзка всичко ви изглежда зашеметяващо и идеално, толкова сте увлечени от любовната магия, че всъщност пропускате съвсем явни неща от характера на другия. Има някои хора, които просто създават една илюзорна любов през първите месеци, а след това започват постепенно да скъсяват каишката и да показват „рогата“ си. Това е присъщо за някои зодиакални знаци, а кои са те сред всички останали, открийте в следващите редове.

Овен

Можем да кажем, че Овните са точно такива. В началото те се представят като перфектните партньори, с изкусно чувство за хумор, но всъщност те никога няма да си позволят да чувстват истински, за да се запазят цели.

Телец

Телците създават впечатление, че търсят сериозна и дългосрочна връзка, запознават се с всичките ви близки, както и вие с техните, но истината е съвсем различна – те през цялото време си търсят нови възможности, ако случайно им доскучае с вас.

Близнаци

Близнаците са свободолюбиви, несериозни и винаги търсят големите компании. Определено не търсят сериозни и обвързващи отношения.

Рак

В началото Раците ще се опитат да създадат възможно най-много състрадание у вас, за да може след това да им е простено всичко, което сторят.

Лъв

Представителите на този знак ще ви се представят в най-добрата си светлина – с отлично чувство за хумор, щедри и оптимистични, като същевременно ще ви мамят и манипулират, а те са толкова умели в това отношение, че не се знае дали някога ще ги разкриете.

Дева

Девите постоянно ще сменят настроенията си в стремежа им да не разкриете истинската им същност. Те ще ви отблъскват неведнъж, а когато усетят, че се отказвате от тях – отново ще започнат да ви обсипват с любов.

Везни

Като едни истински везни, представителите на този знак се опитват да открият баланса и ще се опитат да изградят илюзия за една щастлива и хармонична връзка, като скрият истинските си намерения.

Скорпион

Скорпионите са изключително потайни и мистериозни, тях е почти невъзможно да ги разкриете, както и да разберете какво всъщност се върти в главата им. Те манипулират лесно, искат да получават вниманието на всеки, но трудно се привързват и не търсят сериозни отношения.

Стрелец

Стрелците са отличници във флиртуването, ще създадат илюзията, че ви обичат и се интересуват от вас, но всъщност това е едно мимолетно влечение.

Козирог

Козирозите поставят работата си над всичко, но за да запазят партньора до себе си са длъжни постоянно да изразяват обичта си чрез мили съобщения или подаръци.

Водолей

Представителите на този знак са по-студени, не споделят чувствата си и са доста капризни. Те няма да създадат никаква любовна илюзия, тъй като обичат откровеността и предпочитат да не са във връзка, ако трябва тя да е фалшива.

Риби

Рибите прекалено много се увличат в мечтите си и поради тази причина залъгват и своята половинка за различни романтични приключения например. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com