Raffy Bar&Gelato подарява чаша вино на дамите през февруари

11686
Raffy Bar&Gelato подарява чаша вино на дамите през февруари
Снимка: raffy.bg

Ще бъде малко, ако кажем, че февруари е месец за вино и любов! Романтичната атмосфера започва да се усеща по улиците на града и това може да стопли сърцето на всеки, без значение обвързан или не. В крайна сметка любовта има много форми и лица – майки, сестри, приятелки. Затова, ако се чудите как да изненадате и зарадвате любимите жени в живота си, ние имаме прекрасна идея!

Всяка дама, посетила някое от заведенията на Raffy Bar&Gelato през месец февруари, ще получи като коплимент чаша вино. Разбира се, там можете да съчетаете питието си с богат избор от вкусни ястия и апетитни десерти.

Червеното вино се комбинира с всички онези храни, които имат изразен вкус и са точно толкова вкусни, колкото омайващо се предполага да бъде и консумираното блаженство в чаша.  Напитката от червени гроздове, в различните ѝ сортове, се съчетава с типично зимните ястия, които са характерни за по-студените месеци от годината – сирена и кашкавали, ястия с тъмни сосове, червени меса, шоколад.

Благодарение на талантливите готвачи в Raffy Bar&Gelato, ще имате възможност да избирате между много и все подходящи комбинации, за да се насладите на своята чаша вино. Не губете време, а веднага направете online своята резервация за вечер по женски или романтична вечеря.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com