Разберете коя зодия с коя си подхожда!

36039
Разберете коя зодия с коя си подхожда!
Снимка: iStock

Много хора вярват, че звездите определят съвместимостта между човешките характери. Най-съвместимите зодии обикновено са тези от една и съща стихия. Както знаем, стихиите са 4: Вода Огън, Земя и Въздух – съответно, към всяка са причислени по 3 зодиакални знака. Към стихията Земя спадат Козирог, Телец и Дева. Въздушни знаци са Везните, Близнаците и Водолеят. Във Вода плуват Риби, Рак и Скорпион. Огънят се владее от Овена, Лъва и Стрелеца.

Тези четири елемента представляват различни човешки темпераменти и, следователно, могат да се използват като общ инструмент за астрологична съвместимост.

Кои са перфектните комбинации? Комбинацията от огнени и въздушни знаци, както е и в самата природа, където вятърът раздухва огъня, се счита за перфектна. Енергичните, ентусиазирани и състезателни характеристики на огнените знаци допълват въздушните - които залагат на променливите, удобни и гъвкави атрибути.

Елементите Вода и Земя са също съвместими. Балансираните, стабилни и надеждни черти на земните знаци допълват чувствителните, интуитивни и емоционални черти на водните.

Ето и кои знаци може да бъдат най-добри приятели - с потенциал това чувство да прерасне в нещо повече.

Овен. Най-съвместимите знаци за него са Лъвът, Стрелецът, Близнаците, Водолеят. Овенът е огнен знак, затова не е изненада, че родените под него си подхождат с другите огнени знаци (Стрелецът и Лъвът). Типично съвместим е и със знаците на Въздуха - Водолея и Близнаците.

Телец. Най-съвместими знаци: Девата, Ракът, Рибите, Козирогът. Телецът е знак на Земята и се съвместява с другите земни знаци - Девата и Козирога. От родените под него някои си подхождат със знаците на Водата, включително Риби и Рак.

Близнаци. Най-съвместими знаци: Лъвът, Овенът, Водолеят, Везните. Близнаците са въздушен знак и не е изненадващо, че е съвместим с други въздушни знаци, включително Водолей и Везни. Близнаците по принцип са подходящи за огнените знаци, включително Лъв и Овен.

Представителите на ТЕЗИ зодии са готови на всичко, за да имат деца

Взаимоотношенията се състоят в това да сте на едно мнение с партньора си, когато става въпрос за важни житейски решения. Въпреки това в...

Рак. Най-съвместимите знаци за Раците са Девата, Телецът, Рибите и Скорпионът. Ракът е подходящ за Скорпиона и Рибите, донякъде и за земните знаци на Девата и Телеца.

Лъв. Най-подходящи знаци: Близнаците, Овенът, Стрелецът и Везните. Лъвът е огнен знак. Родените под него обикновено се съвместяват с другите огнени знаци, включително Овен и Стрелец. Лъвът също споделя висока съвместимост със знаците на Въздуха - Везните и Близнаците.

Дева. Най-съвместими знаци: Ракът, Телецът, Козирогът, Скорпионът. Девата е земен знак и споделя висока съвместимост с Телеца и Козирога. Родените под астрологичния знак Дева се съвместяват и с водни знаци като Скорпиона и Рака.

Везни. Най-съвместими знаци: Близнаци, Лъв, Стрелец, Водолей. Везните са въздушен знак и не е изненадващо, че се съвместяват с другите въздушни знаци като Водолея и Близнаците. Често си подхождат със Стрелеца и Лъва.

Скорпион. Най-съвместими знаци за него са Девата, Ракът, Рибите и Козирогът. Скорпионите са много съвместими с Раците и Рибите (тоест, с другите водни знаци). Споделят още съвместимост с Козирозите и Девите.

Най-досадната черта на твоята зодия

Няма съвършени хора и всеки има дразнещи черти, които го правят неповторим. Знаете ли обаче, че спрямо зодията, то имаме доста общи "не...

Стрелец. Най-съвместими знаци: Лъвът, Овенът, Водолеят, Везните.

Стрелецът е огнен знак и има висока съвместимост с Лъва и Овена. В по-малка степен Стрелецът е съвместим и с два въздушни знака: Везни и Водолей.

Козирог. Най-съвместимите знаци: Девата, Телецът, Рибите, Скорпионът. Козирогът е земен знак, подхожда си много със земните знаци на Девата и Телеца. До известна степен се съвместява с Рибите и Скорпиона.

Водолей. Най-съвместими знаци: Близнаците, Овенът, Стрелецът, Везните. Водолеят е въздушен знак и се счита за много съвместим с въздушните знаци на Везните и Близнаците. При това е също типично съвместим с огнените Стрелци и Овни.

Риби. Най-съвместими знаци: Ракът, Телецът, Козирогът, Скорпионът. Като воден знак, Рибите се съвместяват силно с другите водни знаци на Скорпиона и Рака. Подхождат си също с Козирога и Телеца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...