Рейтинг на разбитите сърца сред зодиакалните знаци

8376
Рейтинг на разбитите сърца сред зодиакалните знаци
Снимка: iStock/Guliver

12. Везни

Покровителката на знака - планетата Венера - щедро надари своите подопечни с щастие и късмет в любовта. Везните притежават специално изкуство да очароват човека, от който се нуждаят, карайки най-интересните представители на човечеството да се влюбят в тях.

11. Стрелец

Стрелците са влюбчиви и понякога лековерни. Те могат да попаднат на нечия стръв, но когато самите те търсят любовта, тогава процесът върви лесно и естествено. И Стрелецът бързо ще разобличи хитростта, печелейки репутация не само на авантюрист, но и на борец за честни отношения.

10. Телец

Телецът не е на първо място сред късметлиите в любовта, въпреки че тяхната планета е Венера. Това помага на любовния фронт и тяхната енергия по природа, а интуицията води до факта, че Телецът със сигурност няма да остане самотен.

9. Дева

Девите са достатъчно придирчиви, така че дори присъщият им късмет рядко допринася за намирането на интересен партньор. Въпреки това, много често Девите просто не забелязват признаци на внимание, обърнати в тяхна посока, често пропускайки доста достойни опции. Определено няма да пропуснат принца на бял кон или Сивия с алени платна.

8. Овен

Ако Овните са се обявили за жертва, тогава уверено и целенасочено вървете към целта си, постигайки специално разположение в любовта. Но те често се бъркат в истинските качества на любимия. Оттук и разочарованието, Овенът не страда много дълго: естествената адаптивност им помага бързо да преминат към друг обект.

7. Риби

Рибите често стават жертва на тези, които обичат да манипулират чувствата, те просто ги привличат. Но щом осъзнаят незавидното си положение и започнат да се оплакват от несправедливостта, избраният започва да се извинява и всичко му се прощава.

6. Козирог

Трезвият и рационален подход обикновено бързо охлажда жарта на любимия, лишавайки земния знак от възможността да бъде истински щастлив в любовта.

Как да се справим, когато ни разбият сърцето

Когато връзката ни се е разпаднала, ни обзема тъга, депресия, често плачем и не ни се прави нищо. Това e познато като състояние на разб...

5. Рак

Намирането на единствения е целта на живота им и затова потенциалните ухажори често заминават само защото претенциозните Раци ги смятат за недостатъчно достойни.

4.  Лъв

Лъвовете обичат да бъдат в светлината на прожекторите, опитвайки се да приемат всички комплименти от обожателите си и затова често им липсва истинската любов.

3.  Водолей

Далече от очите – далече от ума: как се държат зодиакалните знаци, когато сърцето им е разбито

Далече от очите – далече от ума: как се държат зодиакалните знаци, когато сърцето им е разбито. Никой не спори, че разбитото сър...

Водолеите често се опитват да продължат напред, включително в сферата на любовта, която не винаги работи правилно. В същото време, те често успяват да изберат не тези, с които биха могли да намерят истинско щастие. Те трябва да се отпуснат малко и да насочат енергията си в друга посока.

2. Близнаци

Близнаците разпръскват жарта си върху други неща - пътувания, приятели, хобита, работа, бягане от сериозни връзки: те не са готови за тях цял живот. Всъщност не може да се каже, че нямат късмет в любовта, просто трябва да „узреят“ за това.

1.        Скорпион

Най-секси и най-атрактивната зодия се оказва аутсайдера. Въпреки факта, че съблазняването на жертвата е познато и доста лесно нещо, той е нещастен във връзката. Често той е виновен, измъчвайки партньора с натиск от всички страни. Под съкрушителната атака спътникът избягва, оставяйки Скорпиона без нищо, който, без да се замисля, отива на следващия лов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com