Ромина Пауър: Будизмът ме спаси

11778
Ромина Пауър: Будизмът ме спаси

Ромина Пауър, която ще изнесе впечатляващ концерт с Ал Бано на 16 декември в “Арена Армеец”, разкри в интервю за италианските медии, че е преоткрила себе си и е успяла да намери сили да се върне под светлините на прожекторите, благодарение на будизма. Звездата усвоила древните духовни практики от своя много близка приятелка и твърди, че сега с тях успява да пречиства тялото и умa си.

В откровена изповед, дъщерята на холивудската легенда Тайрон Пауър призна, че благодарение на будизма е успяла да преодолее всички трудности, с които я е сблъскал животът, да намери душевен мир, вдъхновение и енергия за нови творчески постижения.

Ал Бано издаде втората си най-голяма страст

Ал Бано Каризи, дуетната половинка на Ромина Пауър, с която ще изнесат исторически концерт на 16 декември в „Арена Армеец“,...

„Будизмът ме спаси! Върнах се да пея с Ал Бано благодарение на него. Тази философия ме накара да преосмисля всичко, което се случи в моя живот. Сега oценявам повече голямата си любов към музиката и тази, с която ме дарява публиката. Това са неща, които винаги са осмисляли живота ми", заяви Ромина.

След повече от 15 години, в които Ромина Пауър и Ал Бано бяха разделени в личен и професионален план, през 2015 италианският мега-дует се събра отново на музикалната сцена. Българската публика ще бъде една от малкото в света, която ще има възможността да ги види на живо за последен път с грандиозен BEST OF концерт. На 16 декември в “Арена Армеец” двамата отново ще изпеят най-обичаните си парчета и неостаряващи класики - „Libertà“, „Felicità“, “Sempre Sempre”, “Sharazan” и много други.

Билетите за концерта са на цени от 40 до 120 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК .

Актуална информация за концерта на Ал Бано и Ромина Пауър може да намерите и във Facebook - Al Bano&Romina Power Live in Sofia.

Ал Бано и Ромина Пауър: Пазим специални спомени от България

Ал Бано и Ромина Пауър, които ще изнесат исторически концерт на 16 декември в Арена Армеец в София, на който ще изпълнят най-големите с...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо
Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Агнешкото месо задължително присъства на великденската трапеза. Без него празничната гощавка няма как да бъде завършена. Ако вече сте решили...