Самолет призрак от Втората световна забелязали над Британия

8386
Самолет призрак от Втората световна забелязали над Британия
Снимка: Paul Hudson

Няколко души в графство Дарбишър твърдят, че са видели в небето летящ бомбардировач от времето на Втората световна война, пише Unexplained Mysteries.

В това можело и да няма нищо мистично, ако не било едно много странно обстоятелство – свидетелите описвали неговия полет като "абсолютно беззвучен", независимо че самолетът прелетял много ниско над земята на английската провинция.

Град призрак възкръсна в Калифорния

Град призрак възкръсна от водните дълбини заради сушата в Калифорния и целия югозапад на САЩ, пише Мегавселена. Сейнт Томас, озовал се...

На 3 август Ричард и Хелън Джелсън пътували с автомобила си по пътя в Роусли и видели самолет, летящ много близо до земята – съпрузите си помислили, че той аха-аха ще падне.

"Прозорецът ми в колата беше отворен и самолетът в даден момент се оказа толкова близо, че почти можех да го докосна – и все пак той беше абсолютно безшумен – казва Ричард. – Вече си мислехме, че сблъсъкът е неизбежен, но нищо не се случи."

Същият самолет малко по-късно бил видян на път A52, недалече от Дерби.

"Той летеше много, много ниско. В тази местност растат много дървета, така че не можах да го разгледам добре – разказва Ричард Бърли. – Но мога да кажа, че не е точно "Ланкастър" (британски бомбардировач), този самолет беше много по-малък."

Призракът на умираща звезда

Телескопът VLT помогна на астрономите да получат снимка на загадъчна мъглявина, възникнала в резултат на продължителната агония на нами...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com