Сатурн във Водолей за нова ера и какво ни носи тя

15986
Сатурн във Водолей за нова ера и какво ни носи тя

Сатурн ще влезе в проветривия дом на Водолей на 16 декември 2020 г., където ще остане до 7 март 2023 година.

Докато Сатурн променя зодиакалните знаци и това винаги е голямо астрологично събитие, този път има изключителна значимост, тъй като Юпитер също навлиза във Водолей на 19 декември и образува определящ ерата съвпад със Сатурн на 21 декември.

С големият съюз между Юпитер и Сатурн започва двадесетгодишен цикъл, който ще определи следващата глава от световната история, но също така ще установи нова ера на Сатурн и Юпитер, обединяващи се във въздушни знаци, която ще продължи два века. В резултат на това транзитът на Сатурн през Водолей ще бъде ключов по отношение на културните тенденции и смяната на властта, които ще окажат трайно влияние върху световните събития.

Докато транзитът на Сатурн във Водолей ще бъде необичайно важен от гледна точка на колективни събития, в личен план той също ще играе важна роля за прекрояването на основополагащите структури на нашия живот. Сатурн във Водолей има по-малко акцент върху свиването и създаването на физически граници, отколкото в Козирог, тъй като въздушният елемент е по-активен, умствен, комуникативен и отворен за нови перспективи и източници на информация. Ще трябва да претендираме за авторитета си, отделен от предишното ни кондициониране, за да можем да развием нови визии и да култивираме стабилизиращи структури, които да ни помогнат да се приспособим към общите социални промени, които ще се случат.

Тъй като живият образ на Водолей е човешки носител на вода, комбинацията от Сатурн и Юпитер, движещи се заедно през Водолей, може да задълбочи разбирането на всяка тема, свързана с хуманитарни проблеми. Сатурн във Водолей е удобен извън границите на общественото мнение и затова неговият транзит ще насърчи пробиви във всичко, от науката и технологиите до духовността и артистизма. Юпитер ще подкрепи Сатурн, докато той споделя знака на Водолей от 19 декември 2020 г. до 13 май 2021 г. и след това от 28 юли до 28 декември 2021 г. Докато изминалата година разкри големи неравенства в обществото, ние можем да използваме комбинирана сила на Сатурн и Юпитер във Водолей за измисляне на начини за децентрализиране на консолидацията на властта и преразпределение на ресурсите, така че маргинализираните хора да могат да получат по-голям достъп до необходимите им ресурси.

Най-важният аспект, който Сатурн във Водолей ще формира през 2021 г., е разрушителният квадратен аспект с Уран в Телец, който ще продължи през цялата година. Всяка дата, когато Сатурн образува точен квадрат с Уран, ще създаде важни повратни точки в сюжетни линии, тъй като напрежението между Сатурн и Уран ще корелира с разрушителни събития, които разбиват старите структури и принуждават развитието на иновативни форми за възстановяване. Сатурн ще формира първия си квадратен аспект с Уран на 17 февруари, втория си квадратен аспект, докато се движи ретроградно на 14 юни, и последния квадратен аспект с Уран на 23 декември, за да направи необходимите корекции и да внедри изобретателски решения. Сатурн ще бъде самостоятелно във Водолей без компанията на Юпитер през 2022 г. Докато уединението радва Сатурн, липсата на присъствието на Юпитер със Сатурн през 2022 г. ще донесе по-строго влияние от Сатурн, което ще изисква от нас да бъдем отговорни при справяне с отговорностите и формата взаимно подкрепящи се общности.

Сатурн няма да образува никакви точни квадратни аспекти с Уран в Телец през 2022 г., но все пак ще трябва да се придвижваме през продължителен период на нестабилност, раздвижен от напрежението между тях, докато те пътуват в близост до квадрат един към друг. Тъй като лунните възли ще бъдат в Телец и Скорпион през 2022 г., ще има затъмнения, подравнени с Уран, които също образуват квадратен аспект със Сатурн, което ще засили пробивите и разбивките в събитията.

Лунното затъмнение в Скорпион на 15 май 2022 г. и лунното затъмнение в Телец на 8 ноември 2022 г. ще активират тясно както Сатурн, така и Уран. Ефективната работа с транзита на Сатурн през Водолей ще изисква отпускане на старите перспективи, за да можем да се фокусираме върху нови посоки, които ще доведат до необходимите реформи. Когато навлизаме колективно в нова ера, дефинирана от Сатурн във Водолей, ще трябва да се преориентираме към онова, което трябва да бъде изградено, за да се обърнем към всички аспекти на старата обществена структура, които вече не работят. Ветровете на промяната, донесени от Сатурн във Водолей, ще изискват от нас да продължим през периоди на нестабилност с търпелива мъдрост, докато обмисляме начини да действаме с най-добрия интерес на нашата по-широка общност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището
Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Някои думи могат да разгневят починалите и да ви изпратят неприятности и проблеми. Гробището е свещено място, на чиято територия трябва да се спазват...