Седмичен хороскоп за 13-19 април

24424
Седмичен хороскоп за 13-19 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица е добре да теглите някоя и друга черта. Не бъдете съдници - нито към себе си, нито към другите. Може да направите някои неприятни изводи, но нека това не води до скъсване на отношенията. Сега е време, в което да проявите повече толерантност и компромиси. Ако все пак решите да излезе от някоя игра направете го достойно и без да наранявате никого. Празниците прекарайте възможно най-извисено и просто. В простата се крие и истината, и красотата.

Телец

През тази седмица ще ви се наложи да се занимавате с битови проблеми. Не е добре да отлагате повече, тъй като може да въвлечете прекалено много хора, а щетите да станат повече. Доверете се на специалисти при извършването на работата, особено за дейности, с които не сте се занимавали до момента. Възможно е да изскочат непланирани дейности, така че бъдете имайте и план Б. Празничните дни прекарайте скромно и спокойно - това е всичко, от което имате нужда.

Близнаци

През тази седмица е много възможно някои от плановете ви ще претърпят промени – бъдете готови и затова. Най-добре не приемайте никакви ангажименти, особено в понеделник и вторник. В сряда може да научите добра новина за ваш приятел. Това ще повиши настроението и духа ви. Участвайте в празничните приготовления със семейството ви. Може да опитате нов начин за боядисване на яйца или приготвяне на козунаци. 

Рак

През тази седмица може да имате някои душевни терзания. Хубаво е да бъдете по-разумни и практични. Ако трябва си дайте малко почивка. Задължително се посветете на любимите ви занимания. Няма как да решите въпросите, които ви притесняват под натиска на емоциите. Обградете се с верни съветници, известни с хладнокръвието си. В семейството може да има разногласия, които допълнително ще ви дестабилизират, но пък може и да бъдат решени важни въпроси. 

Лъв

През тази седмица е добре да се замислите какво точно ви прави щастливи. Прекалената емоционална предпазливост може да ви остави с празни ръце, а и душа... Опитайте се да бъдете по-далновидни. Средата на седмицата е добър период за решаването на финансови въпроси. През празничните дни не търсете блясъка на всяка цена. Сега най-големият лукс е споделеността и искреността, както и задружността в семейството. 

Дева

Тази седмица е подходяща за поставянето на началото на обучение. Не се колебайте да опитате силите си в нова сфера, независимо от това, че до момента не сте правили никакви постъпки в тази насока. Щом имате желание сте длъжни да опитате. Не си поставяйте висока летва и дори бъдете готови да се разочаровате, но това е само вероятност. Важното е да направите това, което искате, защото съжаляваме само за това, което не сме направили. През празниците си пожелайте повече светлина и добрина и те непременно ще дойдат в живота ви. 

Везни

През тази седмица не се стремете да научите всичко. Ако все пак разберете нечия тайна задръжте наученото за себе си и внимателно планирайте стъпките си, за да не ви проличи, че знаете повече, отколкото трябва. В средата на седмицата обърнете повече внимание на децата. Рискувате да пропуснете важен момент, в който вашето внимание ще е необходимо. Бъдете търпеливи и забравете за крути мерки. Всичко може да се постигне със спокойствие, доверие и много разговори. Не пропускайте да включите малките в празничните обреди у дома. 

Скорпион

Седмицата ще ви припомни за някои резултати от далечното ви минало. Няма нужда да се измъчвате от вина, но колкото можете ще трябва да поемете отговорност. Рано или късно някои неща ни застигат, така че се благодарете, че веднъж за винаги ще приключите въпроса. Направете така че действително да разчистите сметките си и да няма възможност да бъдете търсени или упреквани повече. Изводите от случилото се ще са безценни. Използвайте празничните дни, за да си направите правилните изводи. 

Стрелец

През тази седмица е абсолютно наложително да разсъждавате трезво. Емоциите си оставете за късно вечер, но не прекалено, за да не навредите на съня си. Мислете преди всичко за себе си. Сутрешната гимнастика ще разсее много от отрицателните ви мисли. Музиката също може да ви е приятел, но само тази с положителни послания. Ангажирайте вечерите си с повече книги, изпълнени с интересни истории с добър край. Празничните дни използвайте, за да запишете своите желания и планове за бъдещето. 

Козирог

Тези 3 зодии ще са във вихъра на ЛЮБОВТА през април

Някои представители на зодиака определено ще се носят на крилете на любовта през целия април. Ето кои са късметлиите! Везни За предст...

През тази седмица не правете нищо насила или защото така трябва. Вие сте самостоятелна личност и винаги, когато допуснете някой да повлияе на решението ви съжалявате за това. Ако ви се струва, че не може да направите избор просто не го правете. Самите вие сте си ценна компания, за да изпадате в самосъжаления. Това, което може да ви извади от меланхолията са активните физически натоварвания. Все пак спазвайте правилата за безопасност.

Водолей

Предстоящите дни ще ви дадат нови знания за живота и приятелството. Очаква ви интересно преживяване с човек, на когото не сте имало особено доверие, но сега ще се прояви като ваш подръжник. Нека това ви бъде пример как не трябва да се подаваме на първото впечатление и да си правим прибързани изводи. Бъдете по-смели в начинанията, дори да ви грози неуспех. Не винаги и не всичко се получава от първия път.

Риби

През тази седмица  ще имате нужда да разведрите обстановката. Разтоварете се от колкото се може повече отговорности и задължения. Няма да загубите толкова, колкото си представяте - напротив, очакват ви нови постижения. Не се колебайте да споделяте с партньора си вашите притеснения. Той ще ви бъде ценна опора. За вълшебни празнични дни са ви нужни само усмивка и добронамереност. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com