Седмичен хороскоп за 16-22 април

20584
Седмичен хороскоп за 16-22 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица насочете усилията съм служебната сфера. Това е мястото, където ще постигате успех и ще ви върви като по вода. За онези от вас, които чакат повишени – сега е моментът да си го поискат. В личен план подхождайте творчески за решаването на проблемите. Най-добре е да не търсите под вола теле и да не задълбочавате проблеми, които се причисляват към „белите кахъри”. През почивните дни може да получите приятна изненада от ваш роднина. Не подминавайте случилото се с гола благодарност. Помислете какво бихте могли да направите за този човек.

Телец

В личен план нещата са в застой и доста отдавна искате да промените това. Ще трябва да започнете от себе си. За да се чувствате добре в „кожата” си е добре да се погрижите за тялото си. Сега е чудесен момент за пречистваща диета, но без да лишавате организма си от ценни вещества. Намерете време за повече движение и удължете прибирането към дома, като се разхождате повече. В работата не се колебайте да сте инициатори, но бъдете готови това да допринесе за натоварването ви, а вероятно и за възлагането на повече отговорности към вас.

Близнаци

Седмицата ще ви подскаже вярното решение на проблем, само ако сте готови да го чуете. Колкото повече си затваряте очите за някои неща, толкова повече ще се отдалечавате от щастливата развръзка. Както всяко нещо и равносметките имат своите положителни страни. Не зацикляйте на грешките. Важното е да оставите товара от неуспехите в миналото. Сега имате шанс да започнете начисто. В новото ви начинание партньорът ви ще ви подкрепя напълно, а това е немалко предимство.

Рак

През тази седмица обърнете внимание на здравето си. Не пренебрегвайте болката, а потърсете специалист навреме. Изпълнявайте стриктно препоръките на специалистите. Ако е необходимо си вземете почивка, за да възстановите силите си. Семейството ви ще е до вас и ще се чувствате обгрижени във всеки един момент. Творческите натури ще имат необикновено вдъхновение, което ще им помогне да създадат своите шедьоври.

Лъв

Eто как различните зодии преживяват раздялата

Разделите са трудно нещо, което всеки човек преживява по различен начин. Някои се затварят в себе си и плачат с дни, други си дават сам...

През тази седмица оставете лидерството в семейството на вашия партньор. Ще разберете колко е приятно да не сте винаги вие които движите нещата и взимате важните решения. Може да имате пълно доверие на половинката ви, така че не мислете, че без вас всичко ще пропадне. Някои представители на знака ще имат шанса да сменят не само местоработата си, но и да се издигнат в служебно положение. Не забравяйте, че Съдбата обича смелите.

Дева

Тази седмица посветете времето и усилията си към подобряването на атмосферата у дома. Колкото и да е успешен човек в професионалната област домашният уют е това, което го кара да се чувства истински щастлив. Вероятно ще ви се наложи да направите някои компромиси, но това е законът на щастието. В средата на периода ви очаква добра новина, която ще ви подскаже, че сте на прав път.

Везни

Притесненията ви може би си имат своите оправдания, но истината е, че действат забавящо върху развитието ви. Действайте така сякаш нищо не се е изпречило на пътя ви. Дори самата представа ще ви даде достатъчно лекота, която пък ще ви дари, така нужната ви, увереност. Партньорът ви е човекът, от когото може да получите пълна подкрепа, така че не пазете тайни от него. Само той ще знае как точно да разсее страховете ви.

Месечен хороскоп за април 2018 г.

Овен Вашият месец трябва да се превърне в основен двигател на годината. Сега е моментът да се развихрите. Вярно е, че ще имате повод з...

Скорпион

Седмицата ви очаква с нетърпение, тъй като ще сте главното действащо лице в обкръжението си. Бъдете смели в начинанията си, тъй като ще сте за пример за мнозина. В семейството може да има продължителен период, в който да ви няма и да не изпълнявате основните си задължения, така че предупредете близките си за това. Много скоро ще имате възможност да се реванширате, но за момента оставете отговорността за домашните ви задачи на доверен човек.

Стрелец

Тази седмица може да усетите промяна в ценностите ви или нещата, които до момента сте смятали за важни. Това е често срещано, особено при младите хора, така че не обвинявайте. Все пак анализирайте внимателно желанията си, за да не се окаже, че всичко е било просто моментно настроение. Близките ви вероятно ще се опитат да ви придържат към статуквото. Не пренебрегвайте притесненията им, но и не се водете единствено от тях.

Козирог

Годишен хороскоп за 2018 година - Риби

Започналата промяна през изминалата година ще продължи с пълна сила и през 2018-та или поне не се колебайте да продължавате в същия дух...

Опитът ви сочи, че справянето с предизвикателствата става най-добре със затворени очи. И сега не пренебрегвайте този опит. Може да направите нещата различни ако поканите за помощ 1-2 верни приятели. Крайно време е да се разтоварите, като възложите част от работата на някой друг. В семейството ще бъдете помолени за повече помощ. Не се опитвайте да се измъкнете, действително е нужно да участвате повече в семейните задължения. Съвсем скоро ще разберете положителните страни на това.

Водолей

Тази седмица ще ви бъде даден срок. Това може да ви стресне. За да се справите с напрежението направете всичко възможно, за да си представите, че нещата протичат, както обикновено и никой не ви притиска за нищо. Истината обаче е, че вече нямате време за губене и наистина трябва да натиснете педала. Помислете си колко ще ви олекне, когато всичко остане зад гърба ви. В края на седмицата не си отказвайте разходка, това може да ви срещне с красив и добър човек.

Риби

Седмицата ще ви подскаже, че е време за промяна. Направили сте първите два опита, но трябва да превърнете епизодичните действия в навик. В противен случай само ще се дразните от резултатите, но много скоро ще се връщате назад. Не се задоволявайте с малко. Всеки ден изкачвайте по една стълба повече към върха. Щом ви е омръзнал старият образ, трябва да дадете повече от себе си, за да бъдете други.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com