Седмичен хороскоп за 17-23 май

14904
Седмичен хороскоп за 17-23 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През новата седмица е добре да спазвате мярка във всичко. Когато обаче всичко е правилно и премерено, може да стане скучно. Не си измисляйте несъществуващи драми. В сряда навременното проявяване на инициативата ще донесе желаните резултати и последващо израстване в кариерата.  В петък участвайте активно в решаването на проблеми на работното място и у дома. През почивните дни са възможни някои разногласия с роднини. Опитайте се да поддържате необходимия баланс.

Телец

В началото на седмицата ще можете да решите повечето проблеми, които възникват пред вас, със светкавична скорост. Във вторник и сряда е най-добре да слушате вътрешния си глас - тогава той ще ви помогне интуитивно да изберете правилното решение. През втората половина на седмицата е важно на всяка цена да избягвате конфликти с партньора си. Проблемите в семейния живот винаги има и понякога е необходимо повече време за разрешаването им. През почивните дни не започвайте сериозни дейности, като например - ремонт.  

Близнаци

През тази седмица ще трябва да сте търпеливи. В понеделник и вторник не пришпорвайте нещата и всичко ще се случи по най-добрия начин за вас. В средата на седмицата личният ви живот ще излезе на преден план. Ще бъдете изпълнени с любов и радост. Проблемите, които ви притесняваха, или ще изчезнат от само себе си, или любимият ви ще ви помогне да ги разрешите, което ще бъде поредното доказателство за чувствата му. През почивните дни помислете за по-разнообразно прекарване на свободното време.

Рак

През тази седмица проявете повече такт и скромност.  В понеделник и вторник няма да е добре да се бутате на преде план, особено ако не сте достатъчно подготвени. Сряда е добър ден за довършването на стари задачи. В четвъртък не отлагайте решаването на проблеми, тъй като нещата ще се натрупват и само ще ви става по-трудно. През почивните дни се опитайте да прекарате времето си далеч от града на някое тихо и спокойно място. 

Лъв

Това е седмица, в която ще бъдете изключително активни и продуктивни. Все пак прекаленото натоварване може да доведе до сериозна умора и дори меланхолия. Затова е много важно в средата на периода да си осигурите сериозна почивка. Не се лишавайте от сън, не злоупотребявайте с тежка храна и алкохол. Би било хубаво да се поглезите с нещо приятно, което да ви развесели. Не забравяйте и благотворното влияние на общуването с любимите и верни приятели. През почивните дни се заредете с положителни емоции и усещания.

Дева

Очакват ви интересни седем дни. Първата половина на седмицата ще бъде по-добра от втората. Срещите и бизнес преговорите ще бъдат ефективни във вторник и сряда. В четвъртък положете усилия, за да контролирате емоционалното си състояние. Ако не си позволите да стигнете до крайности, пред вас ще се отворят сериозни перспективи. В петък е по-добре да положите усилия, отколкото просто да вървите по течението. Бъдете готови, че някои тайни в личния ви живот могат да станат явни. Най-добре ще бъде да прекарате уикенда със семейството си.

Везни

Това е седмица, в която ще трябва да лавирате между сериозни и разнообразни задължения. В сряда тайните ви може да бъдат разкрити и ще трябва да се оправдавате. В четвъртък ще имате шанс да повишите авторитета си и да намерите общ език дори с най-големите си врагове.  Ако успеете да координирате действията си с колеги или бизнес партньори в петък, можете да достигнете невиждани резултати. През почивните дни не си и помисляйте за работа. Тогава трябва да изчистите съзнанието си изцяло.

Скорпион

През новата седмица ще имате възможност да покажете най-добрите си качества. В работата всичко ще върви добре. Очаквайте печалба и сключването на изгодни договори. В сряда се опитайте да свършите всичко възможно най-бързо. През този ден е добре да се приберете по-рано у дома. Тогава на преден план ще излязат някои въпроси, свързани с личния ви живот, които не трябва да пренебрегвате. Контролирайте емоциите си, но не крийте чувствата си от любимия човек. Той или тя ще има нужда от вашето уверение, че го обичате.

Стрелец

През седмица ще ви обхване непреодолимо желание да стигнете до същността на нещата. Ще погледнете на живота от различна гледна точка. Все пак не се увличайте с анализи в ущърб на реалните действия. В края на седмицата има опасност от семейни разправии. Опитайте се да не падате на нивото на интригата. Действайте мъдро и далновидно. През почивните дни ваш приятел може да ви предложи интересно сътрудничество.

Козирог

Очаква ви една нова, активна и полезна седмица. Това обаче ще се случи само, ако проявите търпение и дипломатичност. В сряда и четвъртък ще е добре да уловите общото настроение в офиса. Това ще разшири възможностите ви за влияние. Петък ще бъде най-успешният ден от седмицата за вас. В събота и неделя оставете на останалите членове на семейството да решат как да прекарате свободното време. Дайте им тази възможност.

Водолей

Това е седмица, в която да  не говорите твърде много за вашите постижения. Това не означава да губите от увереността си. Просто бъдете умерени. В сряда бъдете по-активни, макар резултатът да не е толкова важен, колкото самите ви усилия. В сряда и четвъртък се въздържайте от участие в спорове. Те ще ви донеса само негативи. В петък бъдете готови за промяна в плановете. През почивните дни не обръщайте внимание на клюки и интриги. Останете далеч от тях.

Риби 

През тази седмица може да се наложи да обяснявате прекалено сложни неща. А може и да се замислите защо трябва да го правите и просто да отхвърлите молбата за съдействие. Във вторник бъдете внимателни във всичко, което правите. В сряда не се изкушавайте да влизате в конфликти и спорове. В четвъртък може да се сте спокойни за резултатите от работата ви. През почивните дни помислете за повече разнообразие в дейностите ви. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com