Седмичен хороскоп за 25 април - 1 май

19607
Седмичен хороскоп за 25 април - 1 май
Снимка: iStock

Овен

Това е седмица, в която ще имате прилив на енергия. Насочете я към близките си хора, те ще имат нужда от вашето внимание и грижи. Сряда е ден, в който е добре да проявите здрав разум и отговорност. Избягвайте конфронтация с авторитети и представители на властта. Бъдете умерени и предпазливи в думите си. На път - шофирайте внимателно.

Телец

Тази седмица ще ви позволи да проявите повече смелост. Това ще се наложи при взимането на някои важни решения за личния ви живот. Някои от вас са влюбени - куражът е важен приятел на любовта. През целия период ви очакват радостни събития. Децата ще ви радват с постиженията си и уважението към вас.

Близнаци

Това е седмица, в която ще искате да си починете от суетата. Намерете начин да се усамотите поне за ден. Може да заминете за кратка почивка. Самостоятелните представители на знака може да срещнат своята половинка. Общувайте и бъдете себе си без да се страхувате за последиците.  

Рак

Това е седмица на сбъднатите желания. В личните отношения не настоявайте прекалено, тъй като това ще отблъсне партньора ви и ще го накара още по-яростно да отстоява мнението си и да се настрои срещу вашето. Здравето ви ще изисква специално внимание. Не подценявайте оплакванията си. Много вероятно е всичко да се дължи на емоционалното ви изтощение. Така че работете в тази насока.

Лъв

Това е седмица, в която ще имате много възможности за печалба. Във вторник и сряда ще може да привлечете най-много съмишленици, така че насрочете преговорите да тези дни. В петък е много важно да сте емоционално балансирани. Нека нищо не е в състояние да ви извади от равновесие. В събота и неделя направете така, че да имате досег с вода, но ако не сте добър плувец не навлизайте в дълбокото и не правете експерименти.

Дева

Това е седмица, в която да оставите инициативата на някой друг. Време е да си починете и да се заемете с тихи дела. Сега е моментът да се погрижите повече за себе си и личния ви живот. Обърнете си внимание, така както до момента не сте го правили. Децата ще изискват повече любов и разбиране, отколкото наставления. Спомнете си за себе си, когато сте били малки.

Везни

Това е седмица, която да посветите на добронамереността. Не показвайте неприязън и не осъждайте, дори да мислите, че имате причини за това.. Намерете начин да стигнете до компромис. В петък изключете дори минимална проява на агресия в общуването. Само приятелски настроено изказване може да реши даден проблем, другото само ще го изостри.

Скорпион

Това е седмица, която ще ви зарадва с положителни събития в кариерата ви. Възможно е дори да получите повишение. Не търсете промяна на всяка цена. В личен план е възможно е да си припомните стари обиди, което на свой ред често води до изясняване на отношения. Но от нападателно поведение няма да имате никаква полза. Най-добре насочете усилията си към туширане на всякакъв вид конфликти с половинката ви. 

Стрелец

Тази седмицата посветете на уточняването на бъдещите ви планове. Именно там ще е силната ви страна сега, особено през първите два дни на периода. За реални действия все още е рано и не бързайте с реализирането им, тъй като моментът все още не е настъпил, а и има висок риск от това да загубите финансови средства. В четвъртък и петък не обръщайте гръб на покана за културно мероприятие.  по никакъв начин, нито умствено, нито физически.

Козирог

Седмицата ще е чудесна за творчество и дейности, свързани с възпитанието на децата. Сега ще имате по-различен и разчупен поглед върху нещата. Ще откриете нови истини за себе си и за семейството, като цяло. Периодът е подходящ за романтични срещи и преживявания. Посещението на концерти и изложби ще ви заредят с творческа енергия.

Водолей

През тази седмица дръжте главата си високо изправена и не сваляйте усмивката от лицето си – в това ще се крие половината ви успех. При решаването на семеен проблем не се колебайте да потърсите помощ от ваши близки роднини. За целта не пренебрегвайте съветите им, колкото и остарели и демоде да ви се струват. Припомнете си поговорката – попитай патило, а не старило. В здравословно отношение бъдете внимателни към храната, която приемате.

Риби

Това е седмица, в която ще може да проявите таланта си на общуване. Точните и добри думи ще ви помогнат да постигнете небивали успехи. Много от ситуациите, важни за развитието ви, ще протичат гладко и успешно. Това е добро време за сдобряване - не пропускайте шанса. В личен план ще се чувствате повече от щастливи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Акцентите в програмата на STAR Channel през април

Пес патрул: Най-популярният полицай в Китай е корги (ВИДЕА)

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com