X
 
 

Седмичен хороскоп за 25 ноември - 1 декември

40360 0
Седмичен хороскоп за 25 ноември - 1 декември
Снимка: iStock/Guliver
Овен

През тази седмица не се колебайте да бъдете по-настоятелни в работата ви. С повече такт бихте могли да постигнете чудесни условия, които да ви осигурят положението, което желаете. В личния живот е време за компромиси и отстъпки. От това ще зависи хармонията в дома ви през следващите седмици и дори месеци.

Телец

Тези седмица може да ви някои предизвикателства. Те ще са изпитания за вашата воля и ще покажат какво сте научили през последните седмици и месеци. От поведението ви сега ще зависи развоя на отношенията ви в близък план. Ваш приятел може да ви е от полза при решаването на въпрос, свързан със социални дейности. В почивните дни обърнете внимание на ваши възрастни роднини. 

Близнаци

Седмицата ще ви донесе пълно спокойствие и липса на събития. Във вторник може да започнете да се подготвяте за по-съществените събития. Отделете време, за да помогнете с учебния материал на децата. През почивните дни може да предприемете и пътешествие с повече разходки или друга физическа дейност, с която да освободите натрупалата се енергия.

Рак

През тази седмица ще имате възможност за полезни ходове, свързани с професионалната ви дейност. Действайте самостоятелно или възлагайте по-леки задачи на колеги, на които имате доверие, но винаги проверявайте какво са направили. Сега е рано за обобщения, така че не губете време в това, следвайте посоката без да се обръщате назад. Във връзката ви може да настъпи кратковременна криза. Самостоятелните представители на знака може да бъдат спокойни, че няма да страдат от липса на внимание. 

Лъв

Тази седмица не е подходяща за промени в личния ви живот. Недоволството ви е резултат от много фактори, а не само грешки от страна на партньора ви. Не се опитвайте да прехвърлите на него или нея вината за неразбирателството ви. Може да се отделите за известно време, но нека това не бъде наказателна акция. Обяснете на половинката ви, че просто имате нужда от тишина и спокойствие, за да помислите и да се успокоите. Потърсете физическата активност, която ще ви помогне в това отношение. 

Дева

Седмицата е подходяща за поставянето на нещата на мястото им. Ако дадено действие не води до резултати, може би е време да помислите и да промените тактиката си. Обвиненията към другите почти никога не носят полза, въпреки удобството на позицията. В момента, в който започнете промяната у себе си ще видите как повечето от нещата, които ви ядосват ще започнат да отпадат едно по едно. Моментът е подходящ за ориентирането ви в това накъде да продължите образованието си. Изберете нещо, към което наистина имате интерес, а не просто популярно.

Везни

През тази седмица ще научите много нови неща за себе си. Изпробвайте търпението си, но не позволявайте да прекрачвате граници. С малко повече воля ще се убедите, че това съвсем не е трудно. Помислете как може да разнообразите свободното си време. Дайте воля на фантазията си. Сега е време да сбъдвате мечтите си и да се наслаждавате на постигнатото. В личен план не настоявайте за нищо - насила хубост не става. 

Скорпион

Активността ви и желанието за победа на всяка цена ще останат настрани. Сега е моментът за обърнете повече внимание на отношенията в семейството ви. Атмосферата ще бъде изключително спокойна. Това ще ви позволи да отметнете, както решаването на чисто личностни въпроси, така и някои малки ремонтни дейности. Самостоятелните представители на знака може да си позволят повече романтика и срещи. Все пак не сте обвързани и сте господари на времето и на сърцето си.

Стрелец

Седмицата ще бъде изпълнена с много късмет. Всяка ситуация ще се развива положително без вашата особена намеса или усилия. Бъдете оптимисти относно случващото се. Опитайте се да довършите започнатото в най-кратки срокове. През целия период може да се чувствате напрегнати от излишък на енергия. Използвайте момента, за да започнете да спортувате активно и превърнете тази дейност в навик.

Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 23-24 ноември

Овен В любовния живот на Овена ще стане интересно. В случай, че сте обвързани, с партньора ще откриете нови вълнуващи възможности в се...

Седмицата е благоприятна за подобряване на отношенията в семейството ви. Сега може да се разберете с половинката ви за всичко онова, за което до момента сте били на различно мнение. Вслушайте се в това, което ви казва сърцето. Не се учудвайте ако то е на друго от мнение, в сравнение с това, което сте били вие преди време. В средата на седмицата ще имате големи шансове за пробив в работата. Бъдете блестящи в преговорите, но не давайте напразни обещания.

Водолей

През тази седмица ще имате възможността да поправите ваша грешка, дори повече. Дава ви се шанс и би било глупаво да не се възползвате. Дори първоначалният резултат да не е блестящ важното е да се вижда, че полагате усилия. В личен план ситуацията ще се развива спрямо вашите желания. В края на седмицата намерете време за спорт и отмора. 

Риби

През тази седмица не бъде прекалено подозрителни и взискателни. Както към другите така и към себе си. Това е седмица, в която да си давате прошка и да не си поставяте нови и прекалено високи цели. Необходимо ви е да преразгледате живота си, да си дадете сметка за постигнатото, да се похвалите. В края на седмицата помислете кое интересно място да посетите. Може да си подарите и малка екскурзия в чужбина.

Actualno.com

Етикети: