Седмичен хороскоп за 28 август - 3 септември

37084
Седмичен хороскоп за 28 август - 3 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица ще трябва да се стегнете. Хубавото е, че това никак няма да ви е трудно, може би само малко в понеделник сутринта, но това е простимо. Иначе желанието ви за работа ще е на ниво, а самодисцплината – желязна. Съществува минимален риск да пропуснете тази възможност, но това ще ви бъде позволено само ако сте в отпуска. С напредването на дните шансовете ви за успех ще нарастват. Възможни са изненадващи събития, които ще накланят везните във ваша полза. Шансовете ви за печалба през целия период да огромни. Най-полезни ще ви бъдат идеи и ходове, които стоят неосъществени. Сега е дошъл техния момент.

Телец

През тази седмица ще имате изключителна самостоятелност. Най-добре насочете усилията си към търсене на нов източник на доходите. Всички операции, свързани с финанси ще са успешни. Вторник е ден, в който някой може да подложи на изпитание нервите ви – покажете устойчивост. Най-ефективни резултати ще постигнете ако действате самостоятелно. Всякакви странични съвети може да ви отклонят от целта ви. В личен план ситуацията ще е спокойна, така че няма да има какво да ви разсейва от постигането на професионалните ви цели.

Близнаци

Периодът ще е характерен със самовглъбяване, в което няма нищо лошо. Ако имате нужда да ограничите общуването и срещите – направете го. Има много идеи у вас, които чакат своя ред. Дайте им шанс. Сега е моментът всичко недовършено да получи своето развитие. Резултатите ще ви изненадат. Не се страхувайте да бъдете по-активни и настоятелни. Така ще спестите време и преодолеете излишни спорове и забавяние при реализирането на замислите ви. Ако у вас назрява емоционална буря - изберете градивен начин да я преодолеете.

Рак

Седмицата може да повдигне важността на въпроси, свързани с дома. Няма за кога да отлагате решаването им, особено ако обсъждането им е започнало отдавна. Въоръжете се с най-добрите си приятели и впрегнете повече разум в постъпките си. Ако изцяло се водите от усещанията си поемате прекалено висок риск. Уверете се, че думите ви са разбрани правилно. Ако ситуацията позволява подпишете договор, като за целта наемете добър специалист в съответната сфера.

Лъв

3-те зодии с любовни изненади през септември

Това са зодиите, за които ще има промяна в любовта през септември. За едни тя ще е крайно положителна, за други не чак толкова. Но за в...

Очаква ви напрегната седмица. Представите ви за нещата и тяхното развитие не съвпадат с реалността, а от вас се изискват действия. Не се колебайте да се допитате до верни приятели и добри съветници. Напрежението може да се покачи много бързо. Пазете от такива моменти и обмисляйте добре действията и думите си. С напредването на дните напрежението ще намалява. Ще имате пълна подкрепа от страна на партньора ви.

Дева

Седмицата предполага много наситени и приятни моменти. Някои от тях ще ви върнат в миналото, ще се видите с хора, с които отдавна сте загубили контакт. Опитайте се да възродите забравените отношения, особено ако става въпрос за роднини. Сега е много важно да бъдете добронамерени. Визуализирайте представите си за това как искате да се развие живота ви. Все пак това е вашия месец и желанията ви са с предимство!

Везни

Ако сте планирали пътуване имайте предвид, че в началото на периода може да настъпи промяна. Тя няма да е толкова сериозна, колкото ще я възприемете, тъй като са нарушени плановете ви. Докато се усетите нещата ще се подредят. Фокусирайте се върху положителните неща от живота ви и влагайте енергията си в тях, тъй като периодът е характерен с това, че всичко, което присъства във всекидневието ви ще бъде в големи количества.

Седмичен хороскоп за първата седмица на СЕПТЕМВРИ

Какво ни очаква през първата седмица на месец септември. Седмичният хороскоп може да ви даде светлина върху събитията, които ще посрещн...

Скорпион

Седмицата ще даде много храна за фантазията ви. Засега обаче начини да реализирате замисленото няма да има. Затова не опитвайте, за да не се почувствате разочаровани. Това, което може да направите сега е да напишете всичките си идеи, да ги подредите и дори подготвите презентации за тях. Нивото на дисциплина е високо и в подходящият момент ще сте готови с представянето на това, което сте замислили. Не допускайте мисли от рода: „Заслужава ли си или не?“. Просто действайте. Ще бъдете възнаградени.

Стрелец

Очаква ви много активно начало на седмицата. В първите дни ще имате възможност да постигане на повече във финансово отношение, но от вас ще се изисква да положите не малко усилия. Възможно е да нарушите нечии лични интереси и да срещнете отпор. Това, което трябва да направите е да продължите да действате така, както сте го намислили. 30 август може да се окаже по-сложен в емоционално отношение ден. Опитайте се да приключите всичко важно до четвъртък включитено. От петък може да се отдадете на заслужена почивка.

Козирог

5 знака, че всъщност не сте влюбени

Никой не решава предварително, че ще се обвърже сериозно със следващия си приятел, тъй като не вярва, че може да получи това, което ж...

За да бъде успешна седмицата още в понеделник ще трябва да се заловите за работа. Нямате време за адаптация. Бъдете първи, докато остналите все още се събуждат или настройват за работния процес. Шансовете ви за успех и печалба действително са огромни и нямате право да пропускате момента. Бъдете готови за извънредни часове на работа, но мислете за бъдещето, което по този начин ще подсигурите на себе си. Времето е добро за планирането на екскурзия в чужбина.

Водолей

Седмицата е подходяща за работа и утвърждаване на професионалните ви позиции. Сега може да бъдете по-настъпателни в постигането на личните ви цели. Смело преследвайте голяма печалба. Началото на седмицата не е подходящо време за започването на нова връзка. Най-добре оставете любовните въпроси за друг период. В средата на седмицата може да изникне правен проблем. Не се опитвайте да действате сами, а се свържете с добър специалист по въпроса. Шансовете ви за успешно разрешаване на казуса във ваша полза са големи.

Риби

Седмицата може да ви въведе в някои илюзии. Не си правете прекалени планове точно сега, камо ли да започнете действия в тази насока. Отговорите на въпросите ви се крият в миналото. Сега от полза ще ви бъде разтоварването и раздялата с ненужното. Не се колебайте да изхвърлите всичко ненужно от дома си. На 30 август избягвайте изясняването на отношения. По-подходящи за това ще са дните след това. Времето е добро за подновяване на отношения със стари приятели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com