Седмичен хороскоп за 7-13 декември

21362
Седмичен хороскоп за 7-13 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Седмицата ще ви даде сериозни шансове да надскочите себе си в професионално отношение. Не давайте шанс на съмненията да ви спрат по пътя нагоре. В сряда ще е решаващия ден, в който да проявите уменията си и да заявите сериозни амбиции пред висшестоящите. В петък ще имате резултат от вашите усилия. През почивните дни се концентрирайте върху качеството на личните ви отношения с партньора ви.

Телец

През тази седмица ще може да преодолеете много от съмненията в себе си. Дори няма да са ви необходими сериозни усилия за това. В сряда не пренебрегвайте сигнал за умора, който организмът ви ще даде. Почивката е задължителна. Обърнете внимание на храненето си, осигурете си повече сън. Това е добро време за създаването на нови и здравословни навици.

Близнаци

През тази седмица ви очаква бурно развитие на ваше приятелство. Чувства, които дълго време сте крили и потушавали сега ще излязат наяве. Не се страхувайте от тях, а им дайте шанс да се проявят по най-благороден начин. В сряда и четвъртък ви очакват приятни моменти с ваши близки хора. През почивните дни ще са успешни всички дейности, свързани с кулинарията.

Рак

Тази седмица ще може да се уверите в своята правота. Това ще ви даде сериозно предимство пред останалите, но трябва да внимавате как ще го използвате. Ако не се възгордеете от ситуацията, в която се намирате ще имате много повече шансове за успех. В края на седмицата може да спечелите ценен съмишленик. През почивните дни обърнете внимание на родителите си.

Лъв

През тази седмица е добре да установите строги правила на общуване и работа. Направете график, но и поискайте мнението на останалите. Допустими са леки компромиси, но все пак спазвайте границите, в които искате да се развива дейността ви. В четвъртък може да преживеете лек срив - не се отчайвайте, а изчакайте да отмине. През почивните дни не се изкушавайте да се занимаете със служебни въпроси. 

Дева

През тази седмица ще може да преминете на ново ниво в развитието ви. Искате нещо повече за себе си и сега ще имате вдъхновението да го направите. Нека умората не ви плаши. В сряда ще получите първата обратна връзка за работата ви. Ако чуете критика  - приемете я градивно, а не пораженчески. В петък ще усетите разликата от конструктивното ви поведение. През почивните дни ще може да се похвалите със сериозен успех в личен план.

Везни

Тази седмица ще ви даде шанс да промените живота си. Отдавна мечтаете да смените сферата си на дейност и сега ще имате възможност да го направите. В средата на седмица на преден план ще излезе спешното решаване на семеен въпрос. В четвъртък не давайте пари назаем. През почивните дни се опитайте да се отдалечите от всякаква битова рутина.

Скорпион

Това е седмица за експерименти и нови усещания. Прекалено дълго сте останали в миналото и е време да погледнете напред. Сега имате всички шансове да бъдете други, нови и по-добри от преди. В средата на седмицата очаквайте добра новина от чужбина. Четвъртък и петък са добри дни за реализирането на идеи, свързани с интериора на дома ви. През почивните дни не оставайте в града. 

Стрелец

Това е седмица, в която ще имате блестящи идеи. Използвайте ги, за да планирате предстоящите коледни и новогодишни празници. Изгответе менюто, помислете за подаръци за вашите близки и украсата на дома. Тази година може да заложите на ръчно изработени подаръци. Запишете идеите си, за да не ги забравите.

Козирог

Това е седмица, която ще ви дари с много щастливи моменти. Празничното настроение вече е тук и ни дава шанс да прочистим мислите си. Направете списък с хората, които бихте искали да зарадвате и да бъдат част от вашето щастие. Добрината, която ще направите ще се върне с двойна сила към вас. 

Водолей

През тази седмица ще може да си подарите дълго чакана свобода. Това се отнася и за идеите и за работата ви. Дайте воля на въображението си, експериментирайте, опитвайте, записвайте всяко едно свое хрумване. В сряда си дайте почивка и прекарайте няколко часа в съзерцание на природата. През почивните дни не намалявайте рязко умствената си активност. 

Риби

Тази седмица ще промените важна част от себе си. Онази увереност, която ви липсва в последните седмици сега ще ви изпълни с вяра и надежда в способностите ви. Затворете очи и действайте смело. В личния живот се опитайте да останете оптимисти. Партньорът ви ще оцени усилията ви и ви очакват прекрасни и споделени мигове заедно. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com