Щампи в дрехите, които ще ви помогнат да изглеждате по-млади

1006
Щампи в дрехите, които ще ви помогнат да изглеждате по-млади
Снимка: iStock

Стилистите разказват как правилно подбрания гардероб помага на жената да изглежда с 10 години по-млада. Експерти съветват да се обърне внимание на щампите, които имат силен ефект относно заличаване на годините.

Тип решетка

На първо място стилистите съветват зрелите жени да избягват тънка и едва забележима клетка, което прави визията бледа. По-впечатляващо изглежда контрастен и голям "гъши крак". В гардероба трябва да има палто и яке с този принт.

Цветя

Малък флорален принт е по-подходящ за млади момичета. За възрастни жени експертите препоръчват да се избират големи цветя и за предпочитане на светъл фон. Такъв печат скрива несъвършенствата на фигурата и освежава визията добре, пише "Купувам".

Най-актуалните модни съвети за момичета през пролетта

Точки

На зрелите жени класическите малки точки в черно и бяло изглеждат страхотно. Подходяща е и комбинация от бежов фон и черни точки, но е по-добре да откажете големите точки - те често изглеждат театрални и комични.

Лента

Една от често срещаните грешки, които правят много жени, е носенето на малки и чести райета. Такъв печат подчертава фините бръчки и често прави визията уморена. Вместо това е по-добре да изберете широка вертикална лента, която визуално разтяга силуета, правейки фигурата по-стройна и млада.

Вечните модни съвети от прочути дизайнери

Животински принт

Стилистите ме посъветваха да гледам не леопардовия принт, а по-оригинален принт. Например на "зебри". Такъв модел изглежда по-благородно поради черно-бялата комбинация, освен това лентата визуално разтяга силуета.

Етнически принт

Много жени над 40 години започват да се занимават с етнически щампи, но експертът препоръчва да се избират внимателно. Например, по-добре е да откажете тоалети, използващи техниката пачуърк, но "ориенталската краставица" би била чудесен вариант.

Преди това стилистите съветваха жените над 40 години да се отърват от тоалети, които са персона нон грата в гардероба. Те могат да добавят още няколко десетилетия към външния вид.

Кадифето е богат и ефектен материал, който също е много популярен през този сезон. Въпреки това той е създаден изключително за млади и слаби. За съжаление, кадифето е противопоказано за жени над 40 години.

Забраната важи изключително за рокли, поли, топове и костюми - с една дума всичко, което покрива по-голямата част от тялото и придава обем там, където не е необходимо. Въпреки това малки аксесоари и миниатюрни кадифени детайли са добре дошли при създаването на тоалет. Това важи особено за роклите за специални поводи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com