Според кръвната група: дали сте ловец, магистър, скитник или философ

2545
Според кръвната група: дали сте ловец, магистър, скитник или философ
Снимка: https://pixabay.com

През 1980 година японският доктор написва книга за кръвните групи и тяхната връзка с нашия характер - “Ти си кръвна група”. Оттогава темата остава актуална и дори с времето събира все повече привърженици. Книгата удивлява с това, че голяма част от хората в действителност се припознават в описанията за кръвната си група. Открийте своята кръвна група в следващите редове и вижте дали сте ловец, магистър, скитник или философ.

Ловец

Хората “ловци” са от 0 кръвна група и може би се досещате, че те обичат да доминират и да са на лидерски позиции. Те са много мотивирани и целенасочени, волеви, издръжливи. Умеят да общуват с хората и да извличат ползи от контактите си. Искрени са, обективни, справедливи. Не се влияят от емоциите си и винаги вземат обмислени решения. В професионално отношение те винаги заемат главни и лидерски позиции. Любознателни са и винаги се стремят към развитие и самоусъвършенстване. 

Хората от тази кръвна група са с най-висок риск от сърдечни заболявания

Рискът от сърдечни заболявания има връзка кръвната група. Учени идентифицираха "най-опасните" кръвни групи в това отношение. Кръвната ...

Магистър

Хората от кръвна група А имат характер на “магистър”. Това ще рече, че те действат по определен график и ред, организирани и дисциплинирани са. Спазват срокове, трудолюбиви са, но и емоционалността не остава на заден план при тях. Магистрите могат лесно да се адаптират към промените и новата обстановка, в която попадат. Те работят отлично в екип, търпеливи и толерантни личности са. 

Семейството е най-важното за тях, както и атмосферата в дома. За тях е важно да доставят комфорт и да направят семейна и уютна обстановка у дома, за да се чувстват всички щастливи и комфортно.

Дипломатични са и могат да намерят общ език с всеки, както и да избягват сериозни спорове, като намират компромисно решение.

Какво е препоръчително да ядем според нашата КРЪВНА група

Ако все още има някой, който не знае кръвната си група, го съветваме незабавно да направи изследването и да разбере, тъй като може да с...

Скитник

Хората от кръвна група В са “скитници”. Думата, която най-точно би описала тази категория, е креативност. Това са хора с голямо въображение, които мислят извън “рамката” и винаги са изпълнени с нови творчески идеи. Освен това те са природно надарени с множество таланти. Те не могат да бездействат, не се чувстват полезни и не могат да живеят по този начин. Винаги подхождат с желание и ентусиазъм към всяка нова задача. Емпатични са, обичат да общуват с най-различни хора и да обменят знания и опит с тях.

Философ

И последно, на хората от кръвна група АВ им се присъжда титлата “философ”. Това е най-рядко срещаната кръвна група и те съчетават в себе си по малко от всички останали. Можем да кажем, че от всички са си “откраднали” най-добрите качества. Отлични организатори, работохолици, емпати. Мислят обективно и логично, подхождат с внимание към всеки детайл и са лоялни приятели. Те определено са душата на компанията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Чесън, пиле и още 4 продукта, които ще заличат бръчките от лицето ви и кожата ви ще заблести

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com