Светските новини със „Студио VIP” по Нова

35136
Светските новини със „Студио VIP” по Нова

ВИП новините по Нова телевизия се трансформират в новото светско предаване в ефира на Нова телевизия. „Студио VIP” стартира в ефира тази неделя, 10 февруари, в 09:30 часа.

Водещи на предаването са добре познатите звезди Нели Атанасова и Ива Софиянска, както и продуцента – Мариян Станков – Мон Дьо.

Познатото трио ще журира „Като две капки вода”

Тази пролет един от най-успешните музикални формати ще дебютира в ефира на Нова ТВ. „Като две капки вода” е шоуто, което ще...

Всяка неделя в обектива на предаването ще попадат актуални личности и събития, успели да привлекат общественото и медийно внимание върху себе си. Героите на „Студио VIP” обаче няма да бъдат само звезди от шоубизнеса – своето място ще намират и спортисти, политици и известни личности от всички останали сфери на обществения живот.

Действието в студиото ще бъде разделено на две части. В първата половина на фокус ще бъдат най-интересните и важни личности и събития от седмицата. Главно действащо лице ще бъде водещата Нели Атанасова, която ще прави обзор на най-горещите новини от България и света. Втората част на предаването носи многозначителното име „HOT/NOT”. Тук щафетата поемат Ива Софиянска и продуцентът Мон Дьо, които ще дават своята оценка за стила и поведението на звездите – кои от тях заслужават горещи аплодисменти (HOT) и кои точно обратното (NOT). Запазено място във втората част ще имат и класациите – екипът на шоуто не само ще подрежда звездите по различни категории, но ще надниква и зад кулисите, за да ни среща с невидимата част от живота на звездите, малките, но важни детайли и случайно изпуснатите думи.

Actualno.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com