Със сигурност ще се сбъдне: 14 начина да си пожелаете нещо за Нова година, за които никога не сте чували

2174
Със сигурност ще се сбъдне: 14 начина да си пожелаете нещо за Нова година, за които никога не сте чували
Снимка: iStock/Guliver

Има много начини да си пожелаете нещо - от пепел в шампанско до бенгалски огън. Но ако вече не ви изглеждат толкова оригинални, ще ви кажем как да си пожелаете нещо, за да изненадате Вселената. Преди да си пожелаете нещо за Нова година, уверете се, че го правите правилно. За да направите това, следвайте някои правила:

Не желаете зло на другите. Като за начало, злото винаги се връща - така че очаквайте през Новата година вашите неприятни желания да почукат на вашата врата. Като цяло винаги трябва да желаете нещо само за себе си - Вселената не изпълнява желания, които са насочени към другите, защото всеки сам трябва да реши какво иска.

Не използвайте частица "не". Вселената не реагира на негативни твърдения като „нямам пари“ или „шефът ми не ме цени“. За да се сбъдне желанието ви, трябва да си представите, че вече живеете така, както искате - тоест да казвате „обожавам работата си“, „заплатата ми е много висока“ („Аз съм най-чаровният и привлекателен“) . Използвайки същия принцип, трябва да формулирате желанието си - не „Няма да пуша през цялата година“, а „Ще спра да пуша“.

Цялото внимание към детайла. Това общо взето е универсален съвет при поставяне на цели – дори за седмица, не за година. Защото само ако предоставите на висшите сили подробни инструкции за действие, това ще ви помогне. Иначе ще има нещо от поредицата „внимавай какво си пожелаваш“ – когато уж си срещнала мъж, но той съвсем не е това, което си искала.

Така че, нека да преминем към начините как да си пожелаем

#1 - 12 пожелания

Същността на този метод е да напишете различни желания на 12 малки листа. Направете това след звъна на камбаните в 12, сложете листчетата под възглавницата си, а на сутринта издърпайте едно - желанието ви ще се сбъдне. Между другото, трябва да заспите на „вълшебната възглавница“ не по-късно от 3 сутринта. Вярва се, че след това време започва нов ден и цялата нощна магия изчезва.

#2 – Торбички за подаръци

Казват, че този метод е много ефективен - и ще се хареса и на тези, които обичат да даряват доброта. Преди полунощ пригответе торби със сладкиши и плодове в количества, равни на последните числа от следващата година. Тоест, ако дойде 2024 г., тогава подготвяме 24 пакета. След това, докато камбаните бият, мислете само за вашите желания и в 00:01 излезте на улицата и раздайте всички пакети на минувачите.

Желанията ни се сбъдват, но не по начина, по който бихме искали. Ето защо

# 3 - Скок към мечтата ви

Същността на метода е да скочите възможно най-високо. По време на скока трябва да помислите за желанието си - и трябва да го формулирате накратко предварително, за да го хванете след няколко секунди от скока. Този метод е перфектен, ако празнувате със семейството или приятелите - отстрани ще изглежда смешно.

# 4 – 12 зърна грозде

Това е най-вкусният - но и най-бързият начин да си пожелаете нещо. Поставете 12 зрънца грозде в отделна чиния и изяжте всяко от тях, докато бият камбаните, мислейки за желанието си. Този метод идва от испанското вярване, че гроздето носи щастие и просперитет.

#5 - Желанията са навсякъде

За да не забравяте никога за новогодишните желания, поставете символи с тях в цялата къща. И задължително – до леглото, за да мислите всяка вечер за съкровените си мисли.

#6 – Бележка в бутилка

След празника на Нова година не изхвърляйте бутилката, която сте отворили по време на звъна на часовника или след него (най-важното не е преди това). Поставете лист хартия с желание в бутилка и го дръжте някъде в къщата за една година. Преди следващата Нова година счупете бутилката и изхвърлете парчетата - така ще кажете сбогом на всичко лошо, което се е случило миналата година и ще отворите сърцето си за ново желание.

#7 - Чупене на съдове

Смята се, че счупените съдове носят късмет, така че в този ритуал ще трябва да счупите няколко чинии. След камбаните излезте навън с гостите си и счупете чинии на асфалта, мислейки за желанието си.

#8 – Смърч клон

Два дни преди Нова година отрежете малък клон от истински смърч. Прошепнете му най-съкровената си мечта, увийте го в хартиена салфетка и го занесете у дома. Поставете клона във вода на шкафа до леглото и не го изваждайте, докато всички игли не паднат.

#9 – Писмо до себе си

На 1 януари на Нова година изберете красива картичка за подарък, напишете желанието си в нея и я изпратете до себе си по пощата. Когато картата пристигне, поставете я на видно място и я приберете веднага щом желанието ви се сбъдне.

#10 — Оригами

По този начин ще умилостивите покровителя на годината, а той ще изпълни всичките ви желания. Така че в навечерието на Нова година направете оригами под формата на животно според източния календар, като мислите за вашето желание. Поставете занаята на видно място и не го сваляйте до края на годината - дори когато желанието се сбъдне, символът на годината ще продължи да носи добро в дома ви.

#11 - Желание в играчка

3 дни преди Нова година напишете желание на малко листче и го поставете в любимата играчка за елха. Всеки ден, до 7 януари, дръжте играчката в ръцете си по 5 минути на ден, мислейки за желанието си. На 7 януари извадете играчката и я поставете на уединено място. Три дни преди следващата Нова година извадете играчка и изгорете листа хартия - ако желанието ви се сбъдне, тогава ще се сбогувате с него в името на нови цели, а ако не се сбъдне, тогава ще изгорете всички пречки, които ви попречиха да постигнете това, което искахте през изминалата година.

Сбъдване на желанията: Как да получите всичко, което искате?

#12 – Мандарина за бременност

Смята се, че мандарините символизират бременност. Така че обелете мандарината, преди да бият камбаните, а когато часовникът удари полунощ, изяжте всяко парче мандарина и не го споделяйте с никого. Ако попаднете на костилка, това е късмет, което означава, че определено ще можете да забременеете. 

#13 - Желание на масата

За да сбъднете желанието си, пригответе нещо, което го представя за новогодишната трапеза. Например, искате да забременеете - тогава пригответе ястие във формата на топка (например сервирайте сладолед за десерт). Ако искате да пътувате повече, тогава купете алкохол от друга държава. Ако искате да привлечете богатство, тогава купете нещо за масата, което винаги ви се е струвало много скъпо.

No14 - Желание в китайски фенер

В полунощ пуснете китайски хартиен фенер, докато мислите за желанието си. Между другото, по естеството на полета на фенерчето можете да определите дали вашето желание ще се сбъдне. Например, ако фенерът дълго време не се издига на върха, но накрая излита, това означава, че желанието ще се сбъдне, но ще трябва да се потрудите.

източник: https://www.marieclaire.ru/stil-zjizny/tochno-sbudetsya-14-sposobov-zagadat-zhelanie-na-novyi-god/

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

15 навика, които си струва да възприемете от богатите

Не го правете така: 8 грешки при правене на козунак

10 неща, които винаги забравяме преди почивка

Кои подправки са абсолютно задължителни за агнешкото?

9 трика за обогатяване на най-обикновения интериор

Какво се яде на Гергьовден по стара българска традиция?

77-годишната Шер с откровено признание защо излиза с много по-млади мъже (ВИДЕО)

86-годишен японец се ожени за първата си любов 60 години след раздялата (ВИДЕО)

Гениалността предавали ли се по наследство?

Как се пише: претекст или предтекст?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com