Съвет за всяка зодия за днес, 08 ЮЛИ

15871
Съвет за всяка зодия за днес, 08 ЮЛИ
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Като Овен сте склонни да хвърлите с главата напред в романтични авантюри - било то с работата или с партньор. Планетите във вторник обаче ви насърчават да се отдръпнете и да разгледате реалистично връзката си. Трябва да прецените какво трябва да се промени във вашия подход към любовта, интимността и личните творчески проекти.

Телец

Може да се почувствате така, сякаш сте ударили на греда днес, телци. Вместо да гледате на това като на провал, използвайте го като възможност да нулирате собствените си граници около изискванията си за кариерно развитие и да започнете да предприемате решения по-смело.

Близнаци

Отделете малко време за важни разговори днес, Близнаци. Да, това въобще не е лесно, но като споделите своята страна на историята и бъдете честни със себе си и другите, голяма част от тази мъка ще бъде освободена..

Рак

Откраднете си малко време за тишина, раци. Подредбата на планетите насърчава приоритизирането на почивката ви, възстановяването и уединението, от които имате спешна нужда.

Лъв

Това е идеален ден за реалистични разговори, вместо да се впускате в мечтателни флиртове и закачливост. Използвайте тази енергия, за да извадите фактите от измислицата и да отгърнете една страница с реалистични любовни интереси.

Дева

Нека старите ви рани изплуват днес, независимо колко болезнено може да е да се изправите срещу тях. Романтичната Венера и реалистът Сатурн се противопоставят един на друг и засилват тази нужда да се потопите дълбоко навътре и да излекувате миналото.

Везни

Планетите около вас замъгляват ума ви и това може да затрудни ясния поглед над нещата. Изчакайте с резервациите на билети за бягство, докато тази “мъгла” не отмине.

Кои са трите най-късметлийски зодии през Юли 2021?

Скорпион

6 зодии, имат огромен късмет в игрите и могат да спечелят пари

Представителите им имат скрита хазартна жилка, поради което залагат на тото или/и други подобни игри, тъй като се надяват да се сдобият...

Космическият пейзаж във вторник изглежда набива спирачки на текущата ви кариерна траектория, скорпиони. Как можете да предприемете по-практичен подход? Забавете темпото и преоценете какво трябва да се промени, за да си оформите път напред.

Стрелец

Днес бурни облаци може да се натрупат над главата ви, стрелци. Вместо да се поддавате на тежкото им присъствие, натиснете малко спирачките и определете какво ви пречи.

Козирог

Нещо в начина, по който подхождате към интимните партньорства, е в състояние на преход и днес сте се фокусирали върху тази промяна във вас. Не я оставяйте да ви тежи, промените са нещо хубаво, а се възползвайте от нея!

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 5-9 ЮЛИ

Кои зодии ги очакват интересни романтични изненади тази седмица според звездите? Прочетете тук. Близнаци Вашето каменно лице е лицето...

Водолей

Забавете малко темпото и открито отстранете всички блокажи, които ви пречат да се наслаждавате на отношенията си с хората. Независимо дали са романтични, приятелски или колегиални.

Какво да очакват Девите от любовта и кариерата до края на годината?

Риби

Като риби да останете здраво стъпили на земята и в реалността е една от най-трудните ви задачи. Този аспект вероятно ще повдигне проблеми с колегите днес или с вашата работна среда като цяло. Намерете собствения си ритъм, за да намалите скоростта и да се справите с всички проблеми, които са ви на главата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com