Съвет за всяка зодия за днес, 10 ЮЛИ

6245
Съвет за всяка зодия за днес, 10 ЮЛИ
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Вероятно днес ще се ровите в останките от миналото си днес, овни. луната се носи през сантименталния рак, насочвайки вниманието ви към недовършен семеен разговор и всякакви неизказани чувства. Настроението обаче се облекчава с игрива, романтична атмосфера по-късно, когато луната скача във огнения лъв.

Телец

Важно е да свалите тежестта от гърдите си днес, телци. Денят е идеален за списания, терапия или дълбоки разговори с близки приятели - всичко, което има за цел да подобри вашето психическо здраве. По-късно луната ще се гмурне в мързеливия лъв, насочвайки фокуса ви към комфорта, дома и семейството.

Близнаци

Внимавайте с харченето днес, близнаци. Може да се окаже, че се справяте с излишния емоционален стрес, като харчите прекалено много пари, които нямате. Днес планетите ще осветят всички въпроси около финансите ви или интимните въпроси, които трябва да се подредят. Настроението олеква значително, когато луната прескача в самоизразяващия се лъв.

Рак

Като Рак вие с радост давате от себе си на нуждаещите се. Съботното небе ви напомня, че за да се грижите за другите, вие също трябва да получавате грижи! Планетите може да засилят емоционалната драма на фронта с отношенията, но за щастие влизането на луната в игривия лъв по-късно ще олекоти настроението.

4 зодии, които имат желязна воля и се борят докрай

Лъв

Пазете своя вътрешен мир днес, лъвове. Имате нужда от един ден, прекаран в усамотение, като се грижите за вашия вътрешен свят. Противопоставянето на луната с емоционалния плутон може да предизвика работен стрес. За щастие, луната се плъзга във вашия знак по-късно, като ви помага да се почувствате съживени.

Дева

Лесно е да бъдете развълнувани от целите си днес, деви. Планетите се подреждат, засилвайки интензивността около вашите творчески способности. Вместо да се отдавате на драмата, стремете се да оцените какво можете да промените във вашия подход. По-късно влизането на луната в мързеливия лъв ви насърчава да си починете.

Везни

Не спирайте сега, везни. Готови сте да се справите с нови неща в работната си среда днес, докато луната преминава през емпатичния рак. Може да се сблъскате с някои емоционални клопки. Вероятно ще имате прозрения спрямо семейната динамика и домашната ви среда. За щастие, влизането на луната в изразителния лъв по-късно подобрява.

Скорпион

3 зодии, на които всички ще завиждат през август

Третият летен месец е на прага ни и ние го пускаме със слънчеви усмивки! Море, пясък, вкусна храна и свежи напитки - всички сме готови ...

Излезте извън зоната си на комфорт, скорпиони. Това е единственият начин да продължите напред и да направите по-големи стъпки към бъдещите си стремежи. Ще проведете интензивни, емоционално тежки разговори. Вместо да се впускате в бурно отдаване на емоциите си, поработете, за да научите нещо ново.

Стрелец

Продължавайте да движите напред, стрелци. Днес се борите с интензивни и дълбоки емоции, които вероятно ще възникнат около вашите интимни връзки. Планетите ви помагат да изчистите мъглата около всички проблеми, свързани с финансите ви или неуредените чувства на собственото ви достойнство. По-късно настроението ви ще се приповдигне осезаемо.

3-те зодии, които ще бъдат най-спокойни по време на новолунието през Юли

Козирог

Зодии, които ще ви предадат без да им мигне окото

Много хора могат да бъдат лоялни и надеждни, да демонстрират най-добрите си качества пред своите близки и приятели. Но само за известно...

Не можете да избягате от важните детайли във връзка с интимните ви отношения, които Вселената разкрива за вас тази седмица, козирози. Продължавайте да работите, тъй като повече подробности излизат наяве. Планетите разкриват всички скрити проблеми в отношенията, които са били “насметени под килима”. По-късно ще ви се отвори място за уязвимо и интимно споделяне на чувства.

Водолей

Отделете енергията си за подобряване на вас самите днес, водолеи. Намерете начини да постигнете по-здравословен баланс между работа и личен живот, които да не ви карат да изпадате в една от двете крайности. Планетите внасят интензивност във вашата работна среда. Това е идеален ден, за да изчистие всички натрупани боклуци и да освежите работното си пространство. По-късно фокусът ви ще е насочен към взаимоотношенията.

Риби

Като риб, на вас ви идва отвътре да сте мечтатели, на които не им трябва много, за да се отнесат. Позволете си да правите точно това под съботното лятно небе, тъй като планетите днес ви насърчават да се свържете с креативната си емоционална натура. Неудобното противопоставяне на луната с емоционалния Плутон може да предизвика проблеми около вашето чувство за приобщаване. Влизането на луната в лъв по-късно ще насочи фокуса ви към работата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com