Съвет за всяка зодия за днес, 13 СЕПТЕМВРИ

14039
Съвет за всяка зодия за днес, 13 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Много Овни, които гонят кариера, ще имат подкрепа от свои шефове и влиятелни познати, хората оценяват усилията и уменията им. Напоследък мнозина са се постарали да усвоят и нови, предлагат смели и доходни идеи. 

3-те зодии, които сменят най-много партньори

Телец

Телците да избягват спорове с близки или познати, успехите ги правят самоуверени, печалбите ги подтикват да търсят излишен лукс. Околните не са свикнали да ви виждат в тази светлина, може да се отдръпнат. 

Близнаци

Добре е да се държите по-далече от споровете на колеги, клиенти и бизнес партньори, а и да не им позволявате да си пъхат носа във вашите планове. Близнаците и вечерта ще са заети със служебни грижи, макар че са свършили важната част от работата през деня.

Рак

Раците да не се тревожат, доходът им ще съответства на вложения труд, добре е сега да не предизвикват клюки с постъпките си. Вечерта е за купони, мнозина се хвърлят във флиртове и авантюри, това за дамите не е най-благоразумно, господата ще се разочароват.

Лъв

Лъвовете обикновено не се поддават на приказките на колеги и познати, но сега да наострят уши, в казаното има истина и е време да потърсят влиятелни покровители или по друг начин да се застраховат от ощетяване. 

Дева

Едни от знака се присъединяват към план на колеги и познати, втори се сприятеляват с човек, който да ги въведе в кръга на свои клиенти, трети си намират съмишленици с идеи за благотворителност, няма да стане най-бързо.

Везни

Забавяйте отговори на предложения за друга дейност и място даже да се притеснявате за приходите си. С повече пестеливост ще се справите с нещата, а скоро и близките ще поемат по-голяма част от домашните разходи.

Скорпион

Това са ЗОДИИТЕ, които обожават да харчат!

Който е казал, че парите не носят щастие, не е намерил правилното нещо, което да си купи!  Ако сте представител на зодия ДЕВА, из...

Не е зле Скорпионите да помислят и за отдих, някои не се чувстват в обичайната си форма, други ще се сетят за свои хронични болежки. Съвет на добър специалист и връщане към режим ще ви помогнат по-бързо да се оправите. 

Стрелец

Вярно, сега Стрелците са много пестеливи, имат си финансови грижи, но по принцип са отзивчиви към чужди тревоги и болки. Някои от знака имат домашни ангажименти, планът им зависи от деца или половинката им.

Козирог

Доста Козирози ще търсят посредничество, ще им се да изгладят недоразумения, противоречия и приятел може да помогне. Ще става дума и за начинания, вие ги готвите от доста време и започнете ли да осъществявате идеите, печалби и похвали бързо ще дойдат.

Коя древногръцка богиня си според зодията си?

Всяка жена се знае, че е богиня по един или друг начин. Но истината е, че според нейната зодия тя наистина отговаря на една древногръцк...

Водолей

Даже днес да се натъкнете на някакви пречки, късметът е с вас, колеги, партньори и близки също се палят от вашия ентусиазъм. Водолеите ще останат доволни от свършеното, възможни са печалби, повишения, някои се възползват от природни дадености за бизнес.

Единствените 3 зодии, които могат да разбият сърцето на Девата

Риби

Като предишните дни се стремите към по-голяма свобода в работата, имате интересни идеи. Някои Риби се мъчат да привлекат съюзници и сътрудници, има риск преговорите да се точат, някои хора само обещават. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Топ 5 на най-красивите места в Европа през пролетта

Кой е най-големият полуостров в света

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com