Съвет за всяка зодия за днес, 14 СЕПТЕМВРИ

11519
Съвет за всяка зодия за днес, 14 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Овните ще задълбаят в проблемите, искат да се представят по най-добър начин пред свои шефове и клиенти, а и да спечелят повече. Чак вечерта ще откъснете време за приятелите, имате си за обсъждане куп въпроси.

Зодиите, които ще получат ПАРИ по сметката си

Телец

Доста Телци са уверени в професионалния си имидж, справяли са се с какви ли не трудности. Бъдете бдителни, със самохвалство никой не е спечелил битката с пречки и съперници. 

Близнаци

Близнаците преодоляват доста трудности сега, радва ги, че печелят и пари, и доверието на шефове и клиенти. Все пак не бързайте да разширявате много начинанията си, за някои ви е нужен по-силен покровител, за други още партньори, а в трети случаи следва да проучите риск.

Рак

Раците да не търсят разчистване на стари сметки с познати и колеги, няма да е от полза. Скоро обстоятелствата ще се променят към добро, ще задействате идеи, ще сбъднете надежди. 

Лъв

Лъвовете си дават точна сметка, че някои хора в кръга им не са съвсем искрени и коректни. Ще се дистанцирате дискретно, а и няма да е лесно да се предпазите от спорове, разправии. Решите ли обаче да действате за своя полза, ще вложите много енергия, ако сте по-бдителни, резултатът ще е добър.

Дева

Група Деви си чертаят амбициозни планове за изява и печалби и все не са доволни от постигнатото, а то не е малко. Пазете се да не усложните своите отношения с околните, с тях утре може да обедините усилия в екип.

Везни

Везните с лекота намират доста взаимно изгодни компромиси, предлагат интересни проекти, обединяват усилията на различни по подготовка и характер хора. Действайте внимателно, ще се справите с всякакви трудности, днес мнозина и не мислят за тях. 

Скорпион

Тези три зодии могат да очакват дете до края на годината!

Оставащите месеци от годината ще сбъднат истинско чудо за представителките (и представителите) на зодиакалните знаци, защото планетите ...

Скорпионите да не предизвикват завист, колеги, познати, родата имат нужда от помощ, трябва да направят нещо в тяхна полза. Мнозина могат да си позволят заеми и дарения, жестовете им ще бъдат приети и оценени. 

Стрелец

Група Стрелци са и по-колебливи, но ако попаднат в сплотен екип – бързо ще забравят тревогите, плахостта, не са лоши професионалисти. Други от знака са по-критични, но въпросът е да вървят все напред, а не да критикуват нещата, които са свършени и няма как да променят.

Козирог

Козирозите получават нови отговорни задачи от шефовете, ще привлекат колеги в работата. Е, не всички в този екип са идеални, но вие умеете да амбицирате, а когато се налага – да подсещате и за позабравени принципи.

Кои са женските имена, които обричат собственичките си на бедност

Много хора вярват, че имената предопределят съдбата на носителите си и са виновниците са голяма част от нещата, които не им се получава...

Само тези 3 зодии имат ЗЛАТНО сърце

Водолей

Не бързайте, има колеги и познати, с които трябва да изгладите отношения, да сближите идеи. Предстои сериозна работа, но и резултати и печалби ще бъдат окуражаващи.

Риби

Рибите трябва да внимават да не се претоварват с ангажименти. Една група печелят симпатии и подкрепа от колеги и познати, втори някак са се отпуснали. Стегнете се, за да бъдете на висотата на отговорностите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com