Съвет за всяка зодия за днес, 23 АВГУСТ

10323
Съвет за всяка зодия за днес, 23 АВГУСТ
Снимка: iStock

Овен

Днес не се ядосвайте на хората около вас, че мислят неправилно или че не споделят мнението ви. Има голяма вероятност да сте прави за себе си, но ако искате отношенията с въпросните хора да вървят, заложете на приятелския подход и не бързайте да поставяте категорични оценки.

Телец

Иска ви се да оставите всичко, но за съжаление днес ще имате доста ангажименти. Не пропускайте да закусите стабилно, защото денят ще е дълъг, а графикът ви – доста натоварен. Напоследък пренебрегвате здравето си, а не бива така.

Тези ЗОДИИ непрекъснато повтарят едно и също

Близнаци

Днес би могло да се открие възможност да направите промени в дома си или да постигнете свое съкровено желание. Обръщайте повече внимание на личните си желания и потребности отколкото на това, което другите очакват от вас – така ще имате по-голям шанс да предприемете правилните действия.

Рак

Днес посветете времето преди обяд на рутинни задачи. Следобед ще бъдете по-дейни и настроени творчески, заради което ще свършите по-добра работа. Ако за някакъв проект имате нужда от помощ, обърнете се към близки и познати, а също така и към любимия човек – има голяма вероятност да я получите.

Лъв

Днес не се страхувайте да се откажете да следвате свое убеждение или от нещо, което не сте успели да реализирате, например от своя цел. Някои от вас може дори да поискат да не поддържат отношения с човек, с когото вече не са на една вълна. Макар миналото да оказва влияние върху вас днес, гледайте само напред.

Дева

Днес направете необходимото, за да постигнете разбирателство с партньор, началник или клиент. Не се отказвайте да преследвате стремежите си, но помислете как бихте могли да подобрите своята ефективност. Укрепете позициите си на работното място. Не си позволявайте да взимате и да давате пари назаем.

Везни

Хубав ден както за уреждане на партньорските ви взаимоотношения, така и за по-интензивно движение, за срещи и разговори, за кратки пътувания. Възможно е да установите нови контакти. Може спокойно да работите с документация.

Скорпион

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 23-27 АВГУСТ

ОВЕН Планетите внасят оживление във вашите словесни комуникационни умения и също ще имате доста енергия, за да свършите документите. ...

През днешния ден е възможно да изпитвате по-голяма нервност и напрежение. Момент за уединение, за почивка, за равносметка и за размисли по важни за вас теми. Избягвайте да влизате в конфликт на работното си място.

Стрелец

Днес на работното си място ще сте феноменални, а всички преговори, които водите, ще се увенчават с успех. Проявявате толерантно отношение към околните и това ще ви помогне да развиете добрите си връзки с вашите близки.

Ако сте сред тези ЗОДИИ, очаква ви голям успех в кариерата

Козирог

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 23-27 АВГУСТ

Последният летен месец ще бъде истинско изпитание за някои от зодиите. Вижте кои ще бъдат те! Жените от тези ЗОДИИ все още страдат по ...

Днес обединете усилията си с партньор, който и друг път е заставал смело зад идеите ви. Не пренебрегвайте стремежа си да постигате по-добри резултати, дори и да не съществуват достатъчно благоприятни условия за това.

Водолей

Днес събитията ще ви подтикнат да поемете отговорност за някакво обстоятелство в живота ви, което не ви се нрави. Ако на дневен ред излезе проблем, който отново и отново се явява пред вас, обърнете му внимание – може би звездите ви подсказват, че не правите нещо както трябва, че трябва да коригирате стратегията си за действие или изцяло да смените посоката в определена житейска област.

Риби

Днес по-добре не водете важни разговори и избягвайте преките конфронтации – има вероятност да срещнете силна съпротива или другият човек да реагира крайно. Ако трябва да защитите себе си обаче, направете го – в противен случай някой друг ще поеме контрола върху обстоятелства, които касаят и вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Трябва ли жената първа да пише съобщение на мъжа?

Как да различаваме любовта от привързаността: съвет на психолог

Как да скриете възрастта си с дрехи: 9 универсални съвета

4 знака, че Вселената иска да стоите далеч от някого, когото обичате

Тествайте себе си: 5 признака на здравословно самочувствие

За какво да говорим: 7 печеливши теми, които са идеални за разговор с всеки

До какви трайни увреждания води връзката с психопат?

Добавете тези 5 храни към менюто си и няма да се познаете в огледалото

Каква е разликата между таранка и каракуда?

Да си нямате работа с тях: Топ 4 на най-зли зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com