Съвет за всяка зодия за днес, 24 ОКТОМВРИ

15258
Съвет за всяка зодия за днес, 24 ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Овен

Съвсем не лош ден, стига да не се обиждате за щяло и не щяло. Ще имате огромна необходимост от срещи и разговори с хора и защо да не ги осъществите. Не се изживявайте като жертва на домашните задължения, позволете си малко лично време.

Телец

Много wероятно е днешният ден да донесе запленяващи ума и сърцето ви проекти, които ще ви накарат да се вълнувате като на първи учебен ден. Новата седмица с нов късмет започва. Приемете с радост и най-добре се порадвайте далеч от светската суета.

Мъжете се плашат от тях – това са женските зодии, които мъжете избягват

Близнаци

Не прекалявайте с тъмните тонове в дрехите, защото това може да повика депресивно поведение. Цветовете в дрехите, а също и в храната правят настроението цветно и радостно. А усмивките са най-добрия аксесоар към всяка дреха и всяка компания.

Рак

Опитайте се поне един ден от седмицата да не се тревожите за нищо. Имате нужда да отпуснете душата си и да намерите вътрешно равновесие. Мнителността ви не е неоснователна, но трябва ли да си тровите живота с разни подозрения.

Лъв

Разсеян и замечтан ден е днес. Ще виждате света в доста мистични краски и дори сериозните неща няма да изглеждат толкова сериозни.

Дева

Смелостта, която демонстрирате, всъщност е параван за вътрешните ви страхове. Слава Богу, че околните не се досещат каква е работата. Зависимостта ви от други хора започва силно да ви изнервя, но ще се наложи да потърпите още малко.

Везни

Онова, което ви притеснява от доста време най-сетне ще намери своето разрешение. Ако имате възможност да бъдете на свеж въздух, това наистина ще ви зареди с енергия за през цялата следваща седмица.

Скорпион

Вижте кои са скритите таланти на всяка зодия!

Овен Овните са родени лидери. Те идеално се справят с ръководните функции, умеят да вдъхновяват хората да дадат най-доброто от себе си...

Желанието ви да увеличите доходите си и да купите нови неща, наистина е похвално, само че ще се наложи да проявите повече търпение. Ще се наложи да свършите повече работа от заплануваното, а може и да вложите повече средства за една значима за вас кауза.

Стрелец

Непременно отделете време, за да останете сами. Опитайте и да помълчите известно време. Трябва да се концентрирате и балансирате. Прекалено много енергия губите и е добре от време на време да спирате, за да акумулирате.

Козирог

Идеален ден за покупки и придобивки, особено на неща, придаващи уют на дома ви. Най-вече днес ще ви вълнуват сигурността и надеждността на нещата. Днес лесно могат да ви извадят от равновесие, затова не обръщайте прекалено внимание на всичко, което ви казват.

Най-обичаната и най-мразената - жената Скорпион!

Скорпионите имат склонност към малко по-зловеши и магични неща. Някои дори ги наричат Вещиците на зодиака и Кралиците на Подземния свят...

Не е за вярване, но ТЕЗИ зодии са най-преданите и ВЕРНИ съпрузи

Водолей

Можете да направите този ден много вълнуващ, стига да искате. Ако се пораздвижите навън може да срещнете стари приятели, така или иначе многото контакти не ви мърдат.

Риби

Ще имате амбицията да свършите много неща. Ще се открият нови възможности за реализация. Естествено, вие няма да се втурнете през глава да действате, обмислете внимателно нещата и едва тогава предприемайте каквото и да било.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com